Категория: Камини

Камини Spartherm

София, ж.к. Белите брези 32

Камини Spartherm

Камини Spartherm лидер в производството на дизайнерски горивни камери и камини-печки.

Диавик ООД

София, с. Лозен, ул.Еделвайс №12

Диавик ООД

Диавик ООД - изработва камини, барбекюта и много други изделия от камък, като предлага на своите клиенти разнообразен асортимент на продукти и дизайн.

Термо Перфект 69 ООД

Казанлък,ул. Любомир Кабакчиев 14

Термо Перфект 69 ООД

Термо Перфект 69 ООД І Камини за вграждане Казанлък. Фирмата ни е с над 25 годишен стаж зад гърба си в сферата на отоплението. Извършваме изработка на камини,камини за вграждане,подово отопление,барбекю,пещ,соларни системи и др.

Термотерм МИ 2018 ЕООД

Своге , ул. Джиджовска 1

Термотерм МИ 2018 ЕООД

Термотерм МИ 2018 ЕООД І Своге. Нашите водещи продукти: Пелетни котли и горелки; Пелетни камини; Котли на пелети и твърдо гориво; Радиатори; Аксесоари за отопление; Слънчогледов и дървесен пелет.

Камини- Арт

Пловдив, бул. Пещерско шосе 149а

Камини- Арт

Камини- Арт | Камини за вграждане Пловдив. Проектиране, изработка и монтаж на облицовки за камини, барбекю, въздушни системи за отопление.

Арон-2

Търговище, ул. Кюстенджа 14

Арон-2

Изработка на печки на твърдо гориво | Фирмата е специализирана в производството на домашни камини, печки на твърдо гориво и готварски печки

Булстоне 12

Ловеч, ул.Бяло море 11

Булстоне 12

Зидани камини | Изработка на камини, мивки, дворни чешми, статуии, фонтани, пейки и т.н от мрамор, гранит, травертин, варовик и други естествени камъни.