Категория: Отоплителни системи

Ем енд Ен 2017 ООД

София, Овча Купел 1, Бл 525, вх а, ет 4, ап 13

Ем енд Ен 2017 ООД

Ем енд Ен 2017 ООД І Почистване на тавани София. Транспортни услуги,почистване на тавани,мазета,дворове,офиси и извозване на строителни отпадъци

Кръстеви Терм ООД

Стара Загора, ул. "Света Богородица" 65

Кръстеви Терм ООД

Кръстеви Терм ООД І Вентилационни системи Стара Загора. Фирмата разполага с професионални инструменти и машини, с цел постигане висока ефективност на крайния продукт.

ВИК Услуги София

София, ул. Васил Кънчев 32

ВИК Услуги София

Ние сме малък екип от водопроводчици, които се занимават с ВиК услуги и ремонти.Всички услуги свързани с отстраняването на течове и аварии са строго индивидуални и цените варират в зависимост от големината на аварията

Изграждане на локално парно отопление

Ивайло Добрев | Локално парно и ВиК услуги Перник и ВиК ремонти Перник. Монтаж на котли и камини с водна риза на дърва и пелети. Ремонт и преработване на вече изградени инсталации.

ХАРИС ММ ЕООД

Габрово, ул. Опълченска 6

ХАРИС ММ ЕООД

ХАРИС ММ ЕООД | Отоплителни инсталации Габрово. Фирмата е специализирана в проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и сервизиране на отоплителни инсталации с източник на топлина пелетни съоръжения и термопомпи.

СОЛАР ТЕХОЛОДЖИ

Варна, кв. Чайка, бл.28 партера

СОЛАР ТЕХОЛОДЖИ

Ремонт на отоплителни инсталации | фирмата се специализира и в проектиране и монтаж на всякакъв вид отоплителни както и ВиК инсталации. Ние предлагаме утвърдени марки климатици и имаме квалифициран екип за монтаж.