Категория: Саниране

Алпин-Строй 666 ЕООД

Видин, ж.к. Кр. Бъчваров

Алпин-Строй 666 ЕООД

Саниране Видин І Фирмата Алпин-Строй 666 ЕООД извършв: саниране (топлоизолация), боядисване на фасади, ремонт на фуги , монтаж/демонтаж .

Топлоо ВТ ЕООД

Топлоо ВТ ЕООД І Изграждане на навеси София, Топлоизолация Външна и вътрешна.от Скеле и въже, Вътрешни ремонти от А до Я.

Поликрас ООД

Димитровград

Поликрас ООД

Поликрас ООД - Димитровград.Външно и вътрешно саниране, гипсокартон, фаянс, теракот, вик и ел и всички видове довършителни ремонти, услуги с автовишка.

Асен Ченков

Асен Ченков І Фирми за Саниране в Бургас. Строителна бригада с 20 годишен опит извършва всякакъв вид ремонтни дейности.

P & P constructions

Сайдинг Пловдив І ПВЦ облицовка за стени и сгради или Външната винилна облицовка, по-позната като сайдинг (siding), е съвременният начин за топлоизолация и обновяване на всякакъв вид фасади.

Орхан Гогов Груп

Сандански, ул.Каменица 3

Орхан Гогов Груп

Орхан Гогов Груп | Саниране Сандански. Имаме доказан дългогодишен опит в санирането на сгради – цялостно изпълнение на топлоизолационни системи и декори по фасади.

Шнабел ЕООД

Неделино - 4990, Ул. Петко Р. Славейков 1

Шнабел ЕООД

Шнабел ЕООД | Саниране жилищни кооперации София. Саниране на блокове, кооперации, фамилни къщи. Операциите включват лепене, шпакловка и мазилка. Вдигане и сваляне на скеле. Опция за изготвяне на различни декорации и орнаменти по фасадата.

БРАТЯ ВЕЛИЧКОВИ ООД

Варна, ул. Димитър Икономов № 32

БРАТЯ ВЕЛИЧКОВИ ООД

Братя Величкови ООД - гр.Варна, общо строителсвто на жилищни и нежилищни сгради, довършителни работи, въвеждането им в експлоатация и консултации в сферата на стрителството. Фирмата е член на камарата на строителите в България от 2008 година в категория