Категория: Строителни фирми

Стоилов Инженеринг Груп ЕООД

гр. Благоевград, ул. "Полк. Дрангов" 80

Стоилов Инженеринг Груп ЕООД

Фирмата предлага разбъркване, транспортиране и полагане на циментова замазка на магазини, офиси, хотели, ресторанти, жилища, промишлени помещения за стари и новостроящи се сгради.

Благой Донев

Опънатите тавани са съвременна строителна технология, осигуряваща издържано интериорно решение за всеки таван във Вашия дом. Те предлагат широки дизайнерски възможности: цвят, осветление, нанасяне на изображения, декоративни елементи, много нива.

АВС Инженеринг - Н ООД

Ямбол, ул.Индже войвода 35

АВС Инженеринг - Н ООД

Лепене на гипсокартон цени | е строителна фирма, която бързо и непрекъснато се развива. Oтстояваме здрави ценности, като особено важни за нас са грижата за природата, служителите и нашите клиенти.

Ремонт на покриви. Изграждане на нови конструкции

Ремонт на покриви. Изграждане на нови конструкции. Хидроизолация. Ремонт и подмяна на улуци. Бояджийство. Вътрешни и външни довършителни работи.

ВАЛДИ 90 ООД

Трявна, ул.Индустриална 1

ВАЛДИ 90 ООД

ВАЛДИ 90 ООД І Строителни фирми Трявна. Ниско и високо строителство, реконструкция и реновиране на сгради. Комплексно строителство, жилищно строителство, ремонтни дейности. Транспорт.

Пламен Строй

Ремонт на покриви Варна | изграждане на нови покриви, изграждане на къщи, леене на плочи направа на кофражи, лепене на камък, топло и хидро изолация, подложен бетон, подпорни стени, груби строежи

Диян Тодоров

София, Гара Искър ул. 5001

Диян Тодоров

Диян Тодоров І Дървени къщи и бунгала София. Професионалната супервизия на процеса по построяване на дома ви, започва още при производството на съставящите го елементи.

Ремонт на покриви

Самоков ул.Асен Карастоянов 36

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви,пренареждане на керемиди София. Спазваме всички норми и правила при изработка на нашите проекти с цел затвърждаване на качеството

Сторм - 2015 ЕООД

Враца, ул. „АлекоКостантинов” № 4

Сторм - 2015 ЕООД

Специализирани строителни дейности Сторм - 2015 ЕООД е създадена през 2015 година. Благодарение на висококвалифицираният екип с доказан опит

ЕВРОНЕТ ЕООД

София, жк. Сердика, бл. 16А

ЕВРОНЕТ ЕООД

ЕВРОНЕТ ЕООД - Предметът на дейност на фирмата се състои в проектиране, изгарждане, и поддръжка на всички видове медни и оптични телекомуникационни мрежи, канализационни,