Категория: Улуци

Милен Хаджиев

Горна Митрополия

Милен Хаджиев

Занимавам се с производство на американски безшевни улуци, ремонт на покриви, хидроизолации, изработка на метални халета, безшевни абкант, сгъване на ламарини

ЕТ Леко - Милко Пачов

Раковски , ул, Оборище 18А

ЕТ Леко - Милко Пачов

Изработка и монтаж на американски безшевни улуци в Пловдив и Раковски. Те се произвеждат по американска технология с модерно оборудване, с каквото разполагаме.

Американски безшевни улуци Пловдив

Ние сме бригада извършваща изработка и монтаж на Американски безшевни улуци и ремонт на покриви. Един естествен и красив завършек на покрива са улуците, те са лицето на всеки покрив.

ФИН МЕТАЛ ГРУП

ФИН МЕТАЛ ГРУП | Всичко за вашият покрив от ламарина Кърджали. Основната й дейност е насочена към полагането на американски безшевни улуци по необходимия размер и без снадки

Строймат-Н ЕООД

Пазарджик, ул.Петър Бонев 174 А

Строймат-Н ЕООД

Безшевни улуци Пазарджик Строймат-Н ЕООД се занимава с производство на поцинкована покривна ламарина LT 40, винкели, тръби и профили.

Безшевни улуци Тони

Безшевни улуци Тони. Фирмата разполага с едни от най-добрите бригади-тенекеджии за поставянето на безшевни улуци с неограничена дължина.

Акваметал ЕООД

Варна , ул. Радост 1 офис 3

Акваметал ЕООД

Акваметал ЕООД | Единствена в страната притежава цялостна Американска технологична линия за производство на безшевни улуци, водосточни тръби и колена за тях.

Божилов 78 ЕООД

Цяла България

Божилов 78 ЕООД

Фирми за почистване на улуци | е специализирана в областта на: ремонт на покриви, Фасадни решения, Тенекеджийски услуги, Изграждане водопроводи