Категория: Транспорт

Proper agents

Предлагаме бързина, безкомпромисно качество и осигуряваме сигурни и експресни транспортни услуги за територията на София, както и за цялата страна.

Транспортна фирма Маги транс 2011 ЕООД

Транспортни фирми Ловеч | Фирмата предлага дългосрочно партньорство, сътрудничество, всеотдайност и коректност към нашите клиенти! Мисията ни е вашата стока да пристигне не увредена и навреме!

CargoVarna

CargoVarna І Услуги с кран Варна. Товарен капацитет до 6 евро палета или 2.5 тона . Дължина на крановата уредба 7 метра, максимална тежест за разтоварване 1300 килограма.

Нати 2009 ЕООД

София, Иван Селимински 7

Нати 2009 ЕООД

Контейнери за отпадъци I Превозване на отпадъци I Отпадъци I Занимава се с извозване на битови и строителни отпадъци. Разполага с открити и закрити контейнери с различна вместимост и обем.

Превоз на пътници и багаж

Превоз на пътници и багаж България - Германия. За Германия: гр.Пассау, гр.Нюрнберг, гр.Мюнхен, гр.Аугсбург, гр.Франкфурт, гр.Кайзерслаутерн, гр.Хомбург, гр.Саарбрюккен Манхайм

Транспортни услуги и товарни превози-София

Разполагаме с три товарни микробуса и едно товарно ремарка.Занимаваме се с превоз на покъщнина, машини, автомобили , джиипове, каравани и др.

Голди Травел

Голди Травел | Извозване на строителни материали Варна. Цената на услугата се определя при предварителна уговорка в зависимост от обема на пренасяните вещи и разстоянието от начална до крайна точка.

Еклектус 85

София,ж.к.Левски зона Г,бл.32.вх.Ж,ап.178

Еклектус 85

Еклектус 85 І Транспортни услуги с микробус от София в страната. Всички автомобили са с постоянен видео и GPS контрол, което позволява проследяване на всеки товар и маршрут до краен клиент

Автофактор

Пловдив, ул. Димитър Талев 150

Автофактор

Автофактор І Превоз на работници Пловдив. Дълги години управляхваме автобусни линии в град Пловдив. В момента редица фирми ни се доверяват да превозваме ежедневно техните служители до работното им място.

Извозване на отпадъци София

София, ул. Христо Данов 11Г, ап.2

Извозване на отпадъци София

Извозване на строителни отпадъци София. Пълна гама транспортни услуги свързани с извозване на строителни отпадъци, битови отпадъци, смет, контейнери за отпадъци под наем, хамалски услуги, почистване на апартаменти и офиси!

Такси Приморско

Единствения мултиван - таксиметров автомобил на територията на Община Приморско, като предлага просторно и широко купе, големи и удобни седалки за пътниците, както и място за багаж и на 6-те

RaDi - express

Ради Експрес | Преместване на дома и офиса София. Качествен транспорт до всяка точка на страната до 3 тона, с 8 палетен камион с падаща платформа/падащ борд. Размери на товарното помещение: дължина 4,30м/височина/ 2,30м ширина /2,08м.

Джи Ен Си Транс ЕООД

Ямбол, ул.В.Левски, бл.1, вх.В офис 1

Джи Ен Си Транс ЕООД

Туроператори Ямбол | Нашите транспортни средства ще Ви предложат комфорт с добре поддържаните си салони снабдени с климатици и телевизори, както и сигурност на пътя