Категория: Къмпинги

Бунгала Велека

Велека І Евтини нощувки Ахтопол. Бунгалата се намират на около 100 метра от плажа. Всяко от тях разполага със собствен санитарен възел, веранда с маса за хранене, пейки и столове.

Бунгала Китен

Китен, ул. Приморско Шосе

Бунгала Китен

Бунгалата се намират в гора близост до автогарата на Китен, на 5 минути пеща от северния плаж Атлиман на Китен, както и на 5 минути пеша от центъра на курортното селище.

Каравани под наем Дрийм

Каравани под наем Дрийм І къмпинг Градина. Напълно оборудвани каравани, разположени непосредствено на плажа, на първа и втора линия в едно от най-хубавите кътчета на нашето Черноморие - Къмпинг Градина.

Къмпинг Витоша 1

Витоша 1 І Къмпинги Китен - е озеленен с тревни площи и цветни градинки, което допринася за доброто настроение и почивка на гостите на къмпинга.

Каравани Алоха

Къмпинг Каваци

Каравани Алоха

Каравани Алоха І Къмпинг Каваци. Прохладна сутрин на брега на морето, красив изгрев и дни изпълнени с невероятни емоции с добри приятели.

Каравани под наем Каваци

Къмпинг Каваци, Созопол

Каравани под наем Каваци

Караваната се намира в къмпинг Каваци на 20м. от плажната ивица. Караваната разполага с 2 спални за по 2 човека и възможност за поставяне на 2 сгъваеми легла във форселта.

Каравана Сънсет

Созопол,Къмпинг Смокиня ,8130

Каравана Сънсет

Каравана под наем Къмпинг Смокиня е на няколко стъпки от плажа на къмпинг Смокиня - идеалното място за 100% релакс, далеч от забързаното ежедневие! Заповядайте и проверете сами!

Къмпинг ЗОРА

Обзор, ул. Трети март 66

Къмпинг ЗОРА

Къмпинги в Обзор се състои от 11 бунгала, двуетажнa вила с 8 самостоятелни стаи, места за палатки и каравани, парк, барбекю и кухненски блок, паркинг