Категория: Хижи

Хижа Планинец

Хижа Планинец. Идеалното място да се отпуснете и усетите духа на Витоша.В момента хижата разполага с 62 легла като повечето от стаите са с две или три легла.

Хижа Иванина поляна

Хижата се намира се в Тетевенския балкан, по пътя за хижа, Момина поляна. Разтоянието между двете хижи е 100м. Надморска височина на хижа, Иванина поляна е 1610м.

Хижа Моравица

Хижа Моравица I Предоставяме място за почивка, отдих и разходки с екскурзовод в околностите на връх Пирин и до самия връх (2593м).

Хижа Рибни езера

Рила планина

Хижа Рибни езера

Хижа Рибни езера се намира в Рила, на около 2200 метра надморска височина. Представлява масивна постройка на два етажа с места за около 60 човека. На първия етаж има столова, тоалетни и мивки с течаща вода и баня.

Хижа Изгрев

Хижа Изгрев | Хижи в Родопите. Намира се в м.Каракачанското. Представлява масивна триетажна сграда с капацитет 100 места с етажни санитарни възли и обща баня.

Хижа Бунтовна

Средна гора

Хижа Бунтовна

Хижа Бунтовна се намира в сърцето на Средна гора на 1180м надморска височина. Разположена е сред стари букови гори в историческите местности Конска поляна, Кулата и Канарата.

Хижа и гостилница Мадарски конник

с.Мадара, НИАР Мадарски конник

Хижа и гостилница Мадарски конник

Хижа Мадарски конник ви предоставя настаняване в непосредствена близост до Мадарския конник и Мадарското плато, на главен път от с.Мадара за гр. Каспичан.

Хижа Яне Сандански

Пирин планина

Хижа Яне Сандански

Хижа Яне Сандански | Хижи Попина Лъка. Хижата е уютна, масивна 3 етажна сграда с общ капацитет 75 легла разположени в 20 стаи с 2-4 и повече легла.

Хижа Бенковски

Стара планина

Хижа Бенковски

Хижа Бенковски | Хижи в Стара планина. Представлява двуетажна постройка с капацитет 60 места в стаи с по 4,5,8 и повече легла с външни санитарни възли и умивални.

Хижа Осогово

Осоговска планина

Хижа Осогово

Хижа Осогово I Хижа в Осоговска планина предлагат се самостоятелни баня и WC за всяка стая, постоянно отопление на цялата хижа през студения сезон, сателитна телевизия, безплатен достъп до интернет,