Категория: Почистване на сгради

STARSCLEAN

STARSCLEAN е фирма за професионално почистване, която не прави компромиси в качеството на работа. Ние се стремим всеки един клиент да остане максимално доволен.

ЕТ Цвети

гр. Горна Оряховица, ул. В. Левски 8

ЕТ Цвети

Фирма Цвети предлага професионално почистване. Разполагаме с конкретни и точни решения за почистване, дезинфекция, поддържане и защита на съвременните покрития в цялото им многообразие и специфични особености.

Почистване с Рейнбоу Варна

Почистване с Рейнбоу Варна | Рейнбоу премахва прахта, пясъка, петната и мръсотията от всякакви тъкани бързо и успешно, благодарение на силната въздушна струя и мощните четки на електрическата тупалка.

Ка Фреш

София, бул. Монтевидео 84 А

Ка Фреш

Чистачка София. Предлагаме услугата на територията на гр. София, за един или повече офиси, като гарантираме еднакви норми за поддържане на хигиена и чистота.

Ep profesional clean

Ep profesional clean | Фирми за почистване Люлин. Услугите който предлагам са основно и частично почистване на апартаменти,къщи,офиси и други търговски помещения

Crazy Cleaners

Crazy Cleaners І Фирми за почистване Перник. Професионално почистване на домове, офиси, помещения. Пране на авто салони, дивани, килими, матраци. Услугата се извършва на посочен от Вас адрес.

Крисия лукс ООД

Крисия лукс ООД І Абонаментно почистване София ви предлагаме професионално, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др.

Чистофайник груп ООД

Фирма за почистване Чистофайник груп ООД - Пловдив се стремим да осигуряваме качеството и високата хигиена необходими на вашия хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда, апартамент или къща в цяла България.