Категория: Пътна помощ

Пътна помощ Бойс

Пътна помощ Бойс | Работим предимно за гр.Пазарджик и за околните населени места,но изпълнваме услугите и за цяла България. При необходимост не се колебайте да се свържете с нас.

Пътна помощ Петрич

Пътна помощ Петрич, когато става дума за тежки произшествия, клиентите, които се обръщат към нас за помощ, са объркани и разтревожени. Ето защо бързата и адекватна реакция от наша страна е много важна.

ЕТ Халоген 61

ЕТ Халоген 61 - Пътна помощ Ботевград. Превозва, обслужва и репатрира всички леки и лекотоварни автомобили в района на Ботевград и Правец и на територията на цялата страна.

Лина 07 ООД

Казанлък, ул. Старозагорска 21

Лина 07 ООД

Лина 07 ООД - Предлагаме 24 часова Денонощна пътна помощ на територията на региона на Казанлък и Стара Загора

Емби Корект

Видин, ул. Антон Страшимиров 8

Емби Корект

Емби Корект Видин, Пътна помощ Видин предлага репатриране и транспорт на аварирали леки и лекотоварни автомобили, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

ROAD ASSISTANCE PAZARDJIK

Пазарджик, ул.Райко Даскалов 18

ROAD ASSISTANCE PAZARDJIK

ROAD ASSISTANCE PAZARDJIK І Пътна помощ Ам Тракия предлага репатриране на ТОП цени в гр.Пазарджик,областта както и на магистрала АМ Тракия.

Автосервиз и пътна помощ Дан 9999

Пазарджик, ул. Пловдивска 79А

Автосервиз и пътна помощ Дан 9999

Пътната помощ работи 24/7 на доста приемливи цени. Превозваме коли, бусове, каравани, трактори, земеделска техника във рамкиАвтосервизът работи от Понеделник до Петък, работим със качествени авточасти, поправяме ходовата част на всякакъв вид автомобили, б

Пътна помощ Радомир

Радомир, Мирчо Христов 25

Пътна помощ Радомир

Пътна помощ Радомир | Независимо от часа на деня или нощта, можете да разчитате на нас, когато имате нужда от ремонт на гуми, сервиз за доставка на гориво, помощ за блокиране, стартиране на батерията или теглене