Категория: Битова техника

Магазин Rainbow

Благоевград , ул. Славянска 6

Магазин Rainbow

Rainbow І Магазини за бои Благоевград работи с продукти на водещата гръцка компания ML, специализирана в производството на вододисперсионни бои, лакове, мазилки и др.


Три сигми ООД

София, ул. "Инж. Георги Белов" № 21

Три сигми ООД

Три сигми ООД І Хартиени продукти. Като основни принципи на бизнес сътрудничеството си фирмата акцентира върху коректността, лоялността и високото качество на предлаганата гама от продукти.


СЕСИ ЕООД

СЕСИ ЕООД | Шумен. Проектиране,изграждане на газови щрангове,доставка,монтаж,настройка и сервиз на всякакъв вид отоплителни инсталации, ,газови котли

ЕТ Натур паркет - Антон Георгиев

ЕТ Натур паркет, Циклене, Циклене на паркет, Плевен. Голямо разнообразие на ламиниран паркет с безплатен монтаж, первази за ламинат и подложки за ламинат.Безплатна доставка в рамките на град Плевен.

Нед Клима

Русе, ул. Симеон Велики 16

Нед Клима

Нед Клима І Поставяне на климатици Русе вече дълги години работив сферата на - ремонт, монтаж, продажба на климатици и вентилациони системи.

Ве-Ру Клима ООД

Кнежа, ул. Райна Княгиня 64

Ве-Ру Клима ООД

Ве-Ру Клима ООД | Климатици Кнежа, Доставка и монтаж на климатични инсталации, битови инсталации, ремонт и зареждане на автоклиматици, както и климатици на селкостопанска техника.

Ми Декор

Пловдив, ул.Димитър Талев 29

Ми Декор

Ми Декор І Декоративни мазилки Пловдив се занимаваме профисионално със създаването и реализацията на Вашият вътрешен интериор.Нашият екип от професионалисти ще надмине очакванията ви.

Денис Паркет

Денис Паркет I Монтаж на паркет София. Ние предлагаме монтаж на ламиниран паркет,циклене,фигурина и лакиране на паркет,както и изработка на дъбови первази.

ИД-Клима

София, кв.Бенковски, ул.Крушица 26

ИД-Клима

ИД-Клима - зареждане на климатици с фреон, демонтаж на климатици , икономични климатици,инверторни климатици,сплит системи

Павела 96 ЕООД

Пловдив, бул. Освобождение 33

Павела 96 ЕООД

Павела 96 ЕООД I Ние ви предлагаме професионално поставяне на ламиниран паркет плюс поставяне на PVC перваз плюс доставка плюс оглед в рамките на гр. Пловдив плюс разтоварване и качване на избраните от вас артикули