Категория: Битова техника

Магазин Rainbow

Благоевград , ул. Славянска 6

Магазин Rainbow

Rainbow І Магазини за бои Благоевград работи с продукти на водещата гръцка компания ML, специализирана в производството на вододисперсионни бои, лакове, мазилки и др.


Три сигми ООД

София, ул. "Инж. Георги Белов" № 21

Три сигми ООД

Три сигми ООД І Хартиени продукти. Като основни принципи на бизнес сътрудничеството си фирмата акцентира върху коректността, лоялността и високото качество на предлаганата гама от продукти.


СЕСИ ЕООД

СЕСИ ЕООД | Шумен. Проектиране,изграждане на газови щрангове,доставка,монтаж,настройка и сервиз на всякакъв вид отоплителни инсталации, ,газови котли

Внос на бяла техника втора употреба от Германия

Внос на бяла техника втора употреба от Германия, 6 месеца пълна гаранция. Предлагаме Сушилни, Перални, съдомиялни, фризери, хладилници.

Булит комерс ООД

София, ул.Челопеченско шосе 2

Булит комерс ООД

Хладилно оборудване за магазини | с предмет на деиност – проектиране, доставка и монтаж на оборудване за магазини, супермаркети, барове, ресторанти и заведения

Сервиз Петров

София, Владая, ул. Плиска 36

Сервиз Петров

Ремонт на готварски печки София | следните денонощни аварийни електро услуги с 1 /една / година гаранция за извършната услуга на територията на гр.София

Магазин - бутик Канделабрум

Бутикови осветителни тела София | Материалите са патиниран и полиран месинг и опалови стъкла в богата гама цветове. Като художници сме провокирани да експериментираме с нетрадиционни материали и форми.

Продажба и монтаж на климатици Бургас

Продаваме и климатици втора употреба с минимум 6 месеца гаранция с включен монтаж, комплект антивибрационни тампони и горещо поцинковани стойки.

Циклене без прах на паркет и дюшеме

Циклене без прах на паркет и дюшеме І Пловдив. се професионално с монтаж и редене на паркет и дюшеме ,циклене, фугиране, лакиране и полиране предварително и между лаковете.

ЕТ Натур паркет - Антон Георгиев

ЕТ Натур паркет, Циклене, Циклене на паркет, Плевен. Голямо разнообразие на ламиниран паркет с безплатен монтаж, первази за ламинат и подложки за ламинат.Безплатна доставка в рамките на град Плевен.

Нед Клима

Русе, ул. Симеон Велики 16

Нед Клима

Нед Клима І Поставяне на климатици Русе вече дълги години работив сферата на - ремонт, монтаж, продажба на климатици и вентилациони системи.

Плочки Х Шумен

Шумен, бул. Симеон Велики 71

Плочки Х Шумен

Магазин за теракот Шумен | Предлагаме богат избор на плочки , фаянс, гранитогрес, теракот , с които да обновите Вашият дом. Търсиш качество на достъпни цени ?

Ве-Ру Клима ООД

Кнежа, ул. Райна Княгиня 64

Ве-Ру Клима ООД

Ве-Ру Клима ООД | Климатици Кнежа, Доставка и монтаж на климатични инсталации, битови инсталации, ремонт и зареждане на автоклиматици, както и климатици на селкостопанска техника.

Ми Декор

Пловдив, ул.Димитър Талев 29

Ми Декор

Ми Декор І Декоративни мазилки Пловдив се занимаваме профисионално със създаването и реализацията на Вашият вътрешен интериор.Нашият екип от професионалисти ще надмине очакванията ви.

Студио Запприани

Казанлък ул. 23-ти Пехотен Шипченски Полк 84

Студио Запприани

Ръчно изработени абажури за спалня | уникални осветителни тела от най-високо качество, придаващи уникален акцент на всяко помещение. Безплатна доставка