Категория: Хамалски услуги

Алмимакс - Къртачески услуги

София кв.Надежда 3 ул.Парижка комуна 33

Алмимакс - Къртачески услуги

Алмимакс- Къртачески услуги - Извършваме къртачни услуги на всякакви обекти и помещения-жилища офиси,търговски и промишлени сгради,магазини,заведения и много други.

Транспортни и хамалски услуги Антон Кьосовски

Транспортни услуги Антон Кьосовски І София. Независимо дали желаете да транспортирате товар/ дървени и строителни материали, пелети, бяла и черна техника и др./

Транспортни и хамалски услуги Казанлък

Транспортни услуги Казанлък. Ние предлагаме транспорт с бус в рамките на Казанлък, региона и цялата страна! Преместване на дома и офиса , превоз на строителни материали и много други.

Хамалски услуги Христо

Разполагаме с камион за преместване на офис оборудване, лични вещи, апаратура и всякакви тежести. Ежедневно извършваме превоз в столицата и страната. Нашият екип е винаги в готовност да реагира на поръчка.

Hamali-trans

София, ж.к.Красна Поляна 2

Hamali-trans

Hamali-trans, преместване на офиси София. Даваме ви достъпни цени и много специални оферти за редовни клиенти.Имаме опитни и много сръчни хамали, добър и сигурен транспорт.

Точни хамали

Изхвърляне на стари мебели и непотребни вещи от апартаменти,мазета,тавани,гаражи (оставяне на жилището до стени или вещи по избор на клиента)

Строителна бригада Шумен

Хамалски услуги Шумен | Фирмата предлага транспортни услуги ,почистване на апартаменти,мазета,тавани,стари къщи,преместване на багаж,изхвърляне на строителни отпадъци,почистване и подреждане и всякакви други дейности

Хамали 365

София ж.к.Дружба 1 бл.158 вх.В ап.62

Хамали 365

Хамали 365 | София. Имаме дългогодишен опит в сферата , който ни помогна да добием професионални качества и увереност и да основем собствена компания

Хамалски и транспортни услуги

Хамалски и транспортни услуги Провадия. Ще изнесем и изхвърлим Вашите битови отпадъци на регламентирано сметище. Почистваме Тавани, Мази, Апартаменти, Косене на Тревни площи дворове и др.