Категория: Заведения

Кафе и клуб Калиенте бар

гр. Плевен, ул. Иван Вазов 11

Кафе и клуб Калиенте бар

Кафе и клуб Калиенте бар І Заведения Плевен. Ново приятно място за срещи с приятели. Ароматно кафе и страхотни коктейли, поднесени с усмивка. Ние сме добрият избор сред много кафенета и клубове.

Механа Банска

Димитровград ул. Сава Доброплодни 1

Механа Банска

Банска І Механи Димитровград. Невероятна обстановка за цялата компания под звуците на неспирния оркестър съчетан с уникална кухня!!

Вила Ливия

Равда, ул. Зорница 18

Вила Ливия

Вила Ливия І Заведения в Равда, Няма как да забравите нашите вскусотии, благодарение на професионалните ни готвачи, които приготвят средиземноморски деликатеси, подбирайки наситени, вкусни подправки.

Снек-Бар Шумането

3422 Сепарево, ул. "Пейо Яворов" 57

Снек-Бар Шумането

Снек-Бар Шумането І Заведения Сепарево се намира в Сепарево. Тук в приятна атмосфера можете да се насладите на майсторски приготвени ястия и първокласното обслужване.

Fish & Chips Лагуна

Пловдив, ул.Чернишевски 15

Fish & Chips Лагуна

Рибен ресторант Пловдив | Рибен ресторант Fish and chips Лагуна. Приготвяне на риба и морски дарове за консумация на място и за дома

Ресторант Боров Парк

Велинград, ул.Тошо Стайков 4

Ресторант Боров Парк

Боров Парк | Ресторанти и механи Велинград. Изглед кьм града,вкусни ястия от българската кухня. Прекрасно място за вашите работни срещи, рождени дни,фирмени вечери и сватбени празненства.

Комплекс Секвоите

Комплекс Секвоите I Къщи за гости I Септември. Комплексът се състои от ресторант, градина и къща за гости. Намира се само на 6 км. от прочутите минерални плажове на с. Варвара, на 10 км. от

Игуана бар

Созопол, къмпинг Смокиня

Игуана бар

Игуана бар е мястото на плаж Каваци. Находящ на къмпинг Смокиня, дойдеш ли веднъж, тук се чувстваш като вкъщи. Вашите вибрации правят духът на Игуана, такъв какъвто е.