Категория: Заведения

Club Example - Трявна

гр. Трявна, ул. Шипка 2

Club Example - Трявна

Дискотека Club Example I Дискотеки Трявна. С нестандартния си интериор, дискотеката ви пренася в света на незабравимите моменти.

Кафе и клуб Калиенте бар

гр. Плевен, ул. Иван Вазов 11

Кафе и клуб Калиенте бар

Кафе и клуб Калиенте бар І Заведения Плевен. Ново приятно място за срещи с приятели. Ароматно кафе и страхотни коктейли, поднесени с усмивка. Ние сме добрият избор сред много кафенета и клубове.

Коктейл бар Бел Ами

София, бул. Христо Смирненски 1

Коктейл бар Бел Ами

Коктейл бар Бел Ами - София. Място където да хапнете с приятели и да продължите да се забавлявате с изпълненията на професионални изпълнители.

Ресторант 150 Before & After

София, бул. Цариградско шосе 47A

Ресторант 150 Before & After

Ресторант 150 Before & After дълго време беше любимо местенце за вкусна храна в уютна обстановка – за семейни тържества, бизнес срещи и тихи вечери с приятели.

Kафе - Aператив 21 век

с.Хрищени, община Стара Загора

Kафе - Aператив 21 век

Kафе - Aператив 21 век - с.Хрищени, Стара Загора. Когато стане дума за рибни ястия и изкушения, посетете кафе - аператив 21 век в с. Хришени.

Механа Банска

Димитровград ул. Сава Доброплодни 1

Механа Банска

Банска І Механи Димитровград. Невероятна обстановка за цялата компания под звуците на неспирния оркестър съчетан с уникална кухня!!

Вила Ливия

Равда, ул. Зорница 18

Вила Ливия

Вила Ливия І Заведения в Равда, Няма как да забравите нашите вскусотии, благодарение на професионалните ни готвачи, които приготвят средиземноморски деликатеси, подбирайки наситени, вкусни подправки.

Снек-Бар Шумането

3422 Сепарево, ул. "Пейо Яворов" 57

Снек-Бар Шумането

Снек-Бар Шумането І Заведения Сепарево се намира в Сепарево. Тук в приятна атмосфера можете да се насладите на майсторски приготвени ястия и първокласното обслужване.

Fish & Chips Лагуна

Пловдив, ул.Чернишевски 15

Fish & Chips Лагуна

Рибен ресторант Пловдив | Рибен ресторант Fish and chips Лагуна. Приготвяне на риба и морски дарове за консумация на място и за дома

Ресторант Боров Парк

Велинград, ул.Тошо Стайков 4

Ресторант Боров Парк

Боров Парк | Ресторанти и механи Велинград. Изглед кьм града,вкусни ястия от българската кухня. Прекрасно място за вашите работни срещи, рождени дни,фирмени вечери и сватбени празненства.

Комплекс Секвоите

Комплекс Секвоите I Къщи за гости I Септември. Комплексът се състои от ресторант, градина и къща за гости. Намира се само на 6 км. от прочутите минерални плажове на с. Варвара, на 10 км. от

Игуана бар

Созопол, къмпинг Смокиня

Игуана бар

Игуана бар е мястото на плаж Каваци. Находящ на къмпинг Смокиня, дойдеш ли веднъж, тук се чувстваш като вкъщи. Вашите вибрации правят духът на Игуана, такъв какъвто е.

Ресторант Дивата Благоевград

Благоевград, ул. Катина и Никола Хайдукови 42

Ресторант Дивата Благоевград

Ресторант Дивата Благоевград | Ще го откриете в началото на алеята на парк Бачиново. Тук ще се намирате и съвсем близо до река Бистрица

Бърза закуска

Велико Търново

Бърза закуска

Бърза закуска I Закусвални Велико Търново I Бързо хранене. Безплатна доставка на храна до офиса и дома в рамките на град Велико Търново.

Кафе-Бар Карамел

Русе, ул.Неофит Рилски 48

Кафе-Бар Карамел

Кафе-Бар Карамел І Кафенета Русе. Заведението е 60 местно и предлагаме различни видове коктейли , топли и студени.

Ресторант Мираж

Петрич, ул. Атанас Лютвиев 23

Ресторант Мираж

Ресторант Мираж І Ресторанти Петрич е малък семеен ресторант, с тиха и спокойна обстановка, подходяща за обяд, вечеря и срещи.