Категория: Професионален грим

Златка Ганева Професионален грим

Аз съм Златка Ганева и се занимавам с грим професионално от 5 години. Както при повечето гримьори и при мен гримирането се превърна, от удоволствие в професия.

Професионален гримьор Теодора Герушина

Теодора Герушина І Грим по домовете София. За мен ще бъде удоволствие да имам принос за Вашата перфектна визия,очарователно излъчване и отлично самочуствие.

Магдалена Бойчанова - Професионален гримьор

Магдалена Бойчанова - Професионален гримьор Пловдив. Освен така нашумелия напоследък "beauty" грим, практикувам и театралния, сценичен грим,в който влагам много емоция и въображение.

Професионален гримьор Сибел Идириз

Професионален гримьор Сибел Идириз - Варна. Добрият грим е най- честоненатрапващ се, дискретно подчертаващдобритестрани на модела и скриващнякоинедостатъци

Професионален грим Костинброд

Петя Александрова І Професионален грим Костинброд. Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни

Make up by Nadejda Paskova

Make up by Nadejda Paskova | Гримьор на адрес София. Работя като професионален гримьор в сферата на красотата, с удоволствие, позитивизъм и хъс към своята работа, стремя се към максимален стремеж и задоволителни резултати.

MikGriT

София, жк Света Троица, бул. Сливница 133-143 Соларно студио Какао - Търговски център Илинден срещу спирка Оряхово

MikGriT

Временни татуировки София | Временните татуировки с Airbrush представляват разпръскване на пулвелизирани течности в детайлни изображения с висок реализъм в шаблон, с най-разнообразни форми и цветове.