Категория: Спорт

Спортен клуб Левент

Уроци по плуване Младост | предлагаме уроци по плуване за начинаещи и напреднали. За деца и възрастни. Занимаваме се и с развитието на високо спортно майсторство и подготовка на професионални състезатели.

Фитнес клуб Масъл Арт

Пловдив, ул. Гладстон 15

Фитнес клуб Масъл Арт

Масъл Арт I Фитнес Клубове Пловдив е оборудван с най-модерни фитнес уреди за тренировка на цялото тяло, разполага с боксов салон, солариум и сауна. На ваше разположение е протеинов бар в помощ на вашето тяло да се справи с всякакъв вид тренировки.

Кондиционни тренировки Борислав Цеков

Кондиционни тренировки Борислав Цеков I Троян. Тренировките са така програмирани ,че да могат всички начинаещи и напреднали спортисти да се справят с натоварванията .

Спортен клуб Росива

София , ул. Славовица 24

Спортен клуб Росива

Спортен клуб Росива - София, клуб за Пилатес и Тае-Бо София. Спортен клуб "Росива" е мястото, където можете да поддържате своята физическа форма, добро здравословно състояние и разбира се нужното за всеки човек хубаво настроение.

Фитнес център Грег

Пловдив, бул. Пещерско шосе 133

Фитнес център Грег

Грег І Фитнес зали и тренировки Пловдив. Модерен комплекс за тези които държат не само на тренировките и външния си вид, а и на доброто обслужване. При нас ще намерите всичко за активното физическо усъвършенстване.

GET WET - треньори по плуване

София, ул. Атанас Дуков № 36, Хотел Мезон София

GET WET - треньори по плуване

Уроци по плуване София | Наша мисия е да създадем среда в която всеки от нашите членове и партньори надгражда себе си и постига целите си!

Спортен клуб Актив спорт

НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Спортен клуб Актив спорт

Спортен клуб Актив спорт І София. Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. Моделира стройно тяло.

Фитнес център Sky Power

Варна, бул. Република 117 /на последния етаж на търговски център на Явор/

Фитнес център Sky Power

Фитнес центрове Варна | разполага с професионални силови и кардио уреди, които ще направят вашата тренировка сигурна и ефективна. На разположение е също и протеиновият бар, който ще Ви зареди с енергия.

Българска федерация Shootfighting

Shootfighting е бойно изкуство с дълга история и традиции. Произлиза от професионалната борба,известна в България като кеч борба, в която се е борил легендарният българин Дан Колов.

Фитнес Център BUILD

Благоевград, ул. Ал.Стамболийски 77

Фитнес Център BUILD

Фитнес центрове Благоевград | е най-големия фитнес в югозападна България. Разположене в широкия център на Благоевград, с обща площ от 1 000кв.м. и оборудван с над 70 професионални фитнес уреда на водещите световни марки TECHNOGIM, HAMMER STRENGTH и LIFE

Студио за спорт и красота Alien Place

Заповядайте при нас и се насладете на модерните Power Plate и Tabata тренировки с квалифицирани инструктори! Също така ще изпитате и насладата от класически, антицелулитни и LPG масажи! Релаксът е гарантиран в нашата IR сауна!

Тенис Мания

Божурище, ул. Коприва 33

Тенис Мания

Тенис Мания І Тренировки по тенис Божурище. Нашите професионални треньори, ще обърнат специално внимание на Вас и Вашите дечица.

Соня Апостолова - фитнес инструктор

Фитнес инструктор Свиленград | В моята работа не целя само да изваяме атлетично, хармонично и здраво тяло, а акцентирам върху това всяка жена да се запознае с един здравословен, както на физическо, така и на психологическо ниво живот, да го разбере и заоб