Категория: Отпушване на канали

Водолей 2015 ЕООД

гр. Пловдив, ул. София 44

Водолей 2015 ЕООД

Водолей 2015 ЕООД І Отпушване на канали Пловдив е Българо – Канадска и е създадена през 2015 г. Със своята бързина и коректност ние се стремим да задържим стари клиенти и да си създадем нови.

АЛЕКС–83

АЛЕКС–83 I Отпушване на канали Бургас. Ние сме фирма занимаваща се професионално с отпушване на канали,тоалетни и сифони.

Стоян Малчев

Стоян Малчев I Отпушване на канали Нова Загора, Имате проблем със запушени канали, сифони, тръби и мивки. И не можете сами да се справите с това! Това е изключително сериозен и неприятен проблем, който изисква своевременно и бързо решение!

Услуги БГ

Студена ул. Цар Иван Асен 10

Услуги БГ

Експресно отпушване на каналите в Перник и околните селища. За домовете със септични ями предлагаме: услугата отпушване на септични ями.

Водопроводчик Пловдив

Пловдив ж.к. Тракия бл. 322, България

Водопроводчик Пловдив

Водопроводчик по домовете Пловдив | Изграждане на водопровод и канализация. Къртачно - пробивни услуги. Отстраняване на течове и аварии. Преработване на вече изградени инсталации.

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

София, ж.к. Люлин, бл. 464, вх. Б

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

Oбcлeдвaнeтo нa cгpaди зa зaгyбa нa тoплинa cтaвa, чpeз cпeциaлизиpaни тepмoĸaмepи, ĸoитo могат дa oтĸpивaт пpoблeми в oблacттa нa cгpaдaтa. Te пoĸaзвaт paзлиĸи в тeмпepaтypaтa нa cтeнaтa или пoĸpивa.

Павло ЕООД

София, ж. к. Люлин, бл. 011, вх. В

Павло ЕООД

Отпушване на тоалетни | Основен предмет на дейност на фирмата са професионални услуги в областта на вик услуги, ОиВ, машинно отпушване на канали

Дитрос - отпушване на канали и шахти

Трябва ви спешно отпушване на канали Благоевград? Ние ще се погрижим за това бързо, качествено и на добра цена. Имаме екип 24 часа в денонощието.