Категория: Отпушване на канали

Водолей 2015 ЕООД

гр. Пловдив, ул. София 44

Водолей 2015 ЕООД

Водолей 2015 ЕООД І Отпушване на канали Пловдив е Българо – Канадска и е създадена през 2015 г. Със своята бързина и коректност ние се стремим да задържим стари клиенти и да си създадем нови.

Ecomaxbio

Бургас, ул.Калофер 1А

Ecomaxbio

Ecomaxbio I Отпушване на канали Бургас. Ние сме фирма занимаваща се професионално с отпушване на канали,тоалетни и сифони.

Стоян Малчев

Стоян Малчев I Отпушване на канали Нова Загора, Имате проблем със запушени канали, сифони, тръби и мивки. И не можете сами да се справите с това! Това е изключително сериозен и неприятен проблем, който изисква своевременно и бързо решение!

Услуги БГ

Студена ул. Цар Иван Асен 10

Услуги БГ

Експресно отпушване на каналите в Перник и околните селища. За домовете със септични ями предлагаме: услугата отпушване на септични ями.

П и Б груп 2019 ЕООД

П и Б груп 2019 ЕООД | София специализирана в отпушването и почистването на канали и канализационни мрежи от Ø50 до Ø1200 запушени с всякакъв вид наслоявания, наноси, мазнини, корени, бетон, битови, и строителни отпадъци

Водопроводчик Пловдив

Пловдив ж.к. Тракия бл. 322, България

Водопроводчик Пловдив

Водопроводчик по домовете Пловдив | Изграждане на водопровод и канализация. Къртачно - пробивни услуги. Отстраняване на течове и аварии. Преработване на вече изградени инсталации.