Категория: Доставка на плодове

АЛМаг 2005

София, ул. Народно хоро 33

АЛМаг 2005

АЛМаг 2005 I Доставка на плодове и зеленчуци. Доставкана плодове и зеленчуци, Плодове и зеленчуци, Бира, минерална вода и безалкохолни напитки

Стил Пласт

Основната ни дейност е търговия на едро и дребно на плодове и зеленчуци. Фирмата извършва разнос и доставка на място в области Варна и Бургас за хотели, ресторанти...

Калея 2010 ООД

Прохлада, ул. Шеста 16

Калея 2010 ООД

Калея 2010 ООД I Търговия със зеленчуци I Търговия с плодове I Обработка на плодове и зеленчуци I Прохлада. Фирмата се занимава с преработка и търговия на едро с плодове и зеленчуци.

Плодове и зеленчуци Манастирски ливади

София, кв. Манастирски ливади – запад, ул.Ралевица 76

Плодове и зеленчуци Манастирски ливади

Магазинът за плодове и зеленчуци се намира кв. Манастирски ливади – запад, ул Ралевица 76, на централно, оживено и комуникативно място.

Линда фрут ООД

Силистра, ул. Харалампи Джамджиев 1

Линда фрут ООД

Линда фрут ООД I Плодове I Търговия с плодове I Плодове на едро I Силистра. Фирмата се занимава с плодове и търговия на едро. Работим само с високо качествени продукти, за да задоволим и най-изтънчения вкус.

ВМВ Фруут ЕООД

София, ул. Проф.Цветан Лазаров 13

ВМВ Фруут ЕООД

Фирмата ни се занимава с търговия на плодове и зеленчуци. Разполагаме с всички видове цитруси, екзотики, плодове и зеленчуци, сушени и пресни подправки.

Нико 2 ООД

Нико 2 ООД - доставка на плодове и зеленчуци София. Наши клиенти са както хотели и ресторанти, така и училища, детски градини, магазини и големи хранителни вериги.

Оки Плод

Созопол, ул. проф.Иван Венедиков

Оки Плод

Оки Плод І Плодове и зеленчуци Созопол. Фирмата се занимава с продажба на едро и дребно и разнос на плодове и зеленчуци.

ЕТ Радослав 2007

Хасково, ул. Хайдут Велко 8

ЕТ Радослав 2007

ЕТ Радослав 2007 І Доставки на плодове Хасково. Фирмата предлага за сезона: мандарини, лимони, банани, киви, сладки и сладко-кисели ябълки, червен грейпфрут.