Категория: Логопеди

Логопед и ресурсен учител Мария Иванова

София , кв. Сухата река бл 224 вх Г ет 6 ап 73

Логопед и ресурсен учител Мария Иванова

Логопед и ресурсен учител Мария Иванова. Работя с деца в предучилищна възраст, начална училищна възраст. Имам 20 годишен опит в работата си с деца.

Логопед Ваня Костадинова

Благоевград, ул. Илинден №10

Логопед Ваня Костадинова

Ваня Костадинова I Детски Логопеди Благоевград. Ако имате притеснения за начина, по който протича езиково- говорното развитие на Вашето дете, не се колебайте да му запишете час за консултация.

Логопед Боряна Донкова

Благоевград, ул.Менча Кърничева 20

Логопед Боряна Донкова

Логопед Боряна Донкова I Логопед I Консултация,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения I Благоевград. Консултация,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения: – артикулационни нарушения/неправилно произношение, замяна или пропускане на з

Милена Николова

Стара Загора кв.Самара 3 бл.7

Милена Николова

Милена Николова I Логопеди Стара Загора. Логопедичната диагностика и терапия на комуникативните нарушения в детска възраст са особено важни. Правилният изговор и разпознаването на говорните звукове е необходимо условие

Логопедичен кабинет Росица Кондева

Пловдив, ул. Райко Даскалов 68

Логопедичен кабинет Росица Кондева

Логопедичния кабинет е създаден от Росица Кондева с цел да предложи на своите клиенти професионална помощ от висококвалифициран детски логопед.

Логопедичен кабинет Детелина

София, ул. Монтевидео, бл.501

Логопедичен кабинет Детелина

Логопедичен кабинет Детелина І Логопедът е педагог, който извършва логопедично обследване, като чрез различни методи определя логопедичния статус.

Д-р Катерина Щерева - Логопед

София, бул. Цариградско шосе, бл. 72, ет. 1 , ап. 3

Д-р Катерина Щерева - Логопед

Катерина Щерева е доктор по логопедия и главен асистент в СУ Св. Климент Охридски. Тя е взела участие в редица научни конференции, семинари и конгреси.

Дефектологичен кабинет Стойка Митева

Стойка Митева І Логопеди Хасково. Диагностика чрез класически педагогически и дефектологични методи, както и със съвременни биорезонансни методи.

Логопед - Йорданка Няголова

Бургас, ул. Цар Самуил 62

Логопед - Йорданка Няголова

Йорданка Няголова І Логопед Бургас. Аз приех за кауза, възможността всяко дете да разкрие максимума си. В центъра, който ръководя с професионализъм и сърце всяко дете и възрастен

Логопед Радостина Аврамова

София, Люлин, ул. Добри Немиров 5

Логопед Радостина Аврамова

Логопед Радостина Аврамова - София. Диагностика, превенция, корекция, рехабилитация и консултативна дейност на езиково-говорни нарушения при деца и ученици.