Категория: Спортни клубове

Тенис Мания

Божурище, ул. Коприва 33

Тенис Мания

Тенис Мания І Тренировки по тенис Божурище. Нашите професионални треньори, ще обърнат специално внимание на Вас и Вашите дечица.

Спортен клуб Актив спорт

НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Спортен клуб Актив спорт

Спортен клуб Актив спорт І София. Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. Моделира стройно тяло.

Boxing club the lions

Петрич ул.Александър Стамболийски 21

Boxing club the lions

Boxing club the lions | Тренировки по бокс Петрич. Организираме групови и индивидуални тренировки по бокс за всички възрастови групи от начинаещи до професионалисти.Заниманията са подходящи за деца,мъже и жени.

Спортен клуб по художествена гимнастика ФЕНИКС

София, ул. Манастирска 35, зала Фестивална

Спортен клуб по художествена гимнастика ФЕНИКС

Клуб по Художествена гимнастика 'ФЕНИКС – София е създаден от Красимира Филипова, едно от първите ни златни момичета и емблематично име в Българската художествена гимнастика.

Спортен клуб Левент

Уроци по плуване Младост | предлагаме уроци по плуване за начинаещи и напреднали. За деца и възрастни. Занимаваме се и с развитието на високо спортно майсторство и подготовка на професионални състезатели.

GET WET - треньори по плуване

София, ул. Атанас Дуков № 36, Хотел Мезон София

GET WET - треньори по плуване

Уроци по плуване София | Наша мисия е да създадем среда в която всеки от нашите членове и партньори надгражда себе си и постига целите си!