Категория: Изкуство и клутура

Арт клуб MOROCCO & More

Пловдив, ул.Проф.Крикор Азарян 7

Арт клуб MOROCCO & More

Артклуб MOROCCO & more е място за срещи с изкуството. Без претенциозни внушения, без компромиси с кича. Всеки месец на галерията гостуват различни по стил автори

Книжарница Арт Плюс

Асеновград, бул. България 11

Книжарница Арт Плюс

Арт Плюс І Книжарници Асеновград. Книжарницата работи под мотото Цената има значение , екипът на книжарницата е винаги на разположение да помогне с каквото може на клиентите ни.

Гошенков АРТ

Благоевград, ж.к. Струмско, ул. Струма 17

Гошенков АРТ

Гошенков АРТ изработва декоративни пана Благоевград в старовременен стил, невиждани до този момент, които да впечатляват и носят радост на зрителя.

BohoChic House

Варна, бул. Сливница 11

BohoChic House

BohoChic House І Арт магазини Варна е пространство за креативен арт и дизайн. Място за срещи, идеи и неконвенционалност. Комфортна платформа за различното, което е навсякъде, но за което са нужни сетива.

Цонка Дурева

Смолян, ул Грудьо войвода 30

Цонка Дурева

Цонка Дурева І Художници Смолян. Твори в областта на живописта с маслени бои. Има самостоятелни изложби и участва в регионални. Създава портети, пейзажи, натюрморти с цветя, плодове и предмети.

SKYIAV ART

София, кв. Горубляне, ул. Роса, No. 48

SKYIAV ART

SKYIAV ART I Карикатури по снимка София. Ние се занимаваме с изработването на карикатури по снимка и оригинална идея на клиента. Идеята е обвързана с любими места за посещение, пътуване или любими занимания

Пирография - И.Пенев

Велинград, ул. Виктор Юго 2

Пирография - И.Пенев

И.Пенев I Пирография Велинград. Ръчно изработен оригинален подарък за всеки повод на Ваш близък човек или лична придобивка за декорация на Вашият дом, механа, барбекю, заведение

Eville Soe

София, ул. Пиротска 45, магазин 3

Eville Soe

Eville Soe І Арт галерия София. Това мини арт пространство е създадено през 2016 г. в центъра на София от д-р Елена Виденова.

Детски магазин и книжарница Беки

Детски магазин и Беки | Книжарници Айтос. Чрез играчките децата творят,фантазират и преоткриват света.Нашата цел е да радваме децата и да им предоставим огромно разнообразие от играчки и всичко необходимо за ученика

Джулия 777

Пловдив ул.Антим 1-ви 15

Джулия 777

Джулия 777 І Книжарници . Луксозни пишещи средства ,канцеларски материали, луксозни игри и изключително разнообразие на тетрадки за училище.

Krasimira Mihailova - Kaq

Цялата страна

Krasimira Mihailova - Kaq

Krasimira Mihailova - Kaq І Енергийни картини. Правя картини нарисувани с дланите на ръцете ми,гледайки очите нахората срещу мен показват пътеката на промяната и успеха,давар сила и закрила.