Категория: Конни бази

Конна база Смолян

Конна база Смолян - Базата използва две локации- през летните месеци на Малката стена – Пампорово, а другата е Смолянски езера, което предоставя разнообразие от маршрути през цялата година за редовните ездачи.

Конна база Тара

Конна база Тара се намира в с. Ягодово, на 5км източно от гр.Пловдив, в непосредствена близост до изключително красивите поречия на реките Чая и Марица

Victory Equestrian

Пловдив, ул. Асеновградско шосе

Victory Equestrian

Victory Equestrian І Конна езда Пловдив е новооткрита конна база в рамките на град Пловдив.Предлагаме школа по езда и разходки за всички,желаещи се да се докоснат до конния туризъм и спорт.

Конна база Кранево

Кранево, Северен плаж

Конна база Кранево

Конна база Кранево разполага с лицензиран инструктор по езда и работни жокеи.Базата разполага с 10 ездови коня и пони.Конете са от породите хафлингер,източнобългарски и тежковози.

Конна езда РИЗОВ

Конна езда РИЗОВ І създадохме тази атракция за Вас туристите, почитателите и влюбените в конете. През отминалите години ние разработихме уникални маршрути за които нашите приятели

Конна база Ахил

Конна база Ахил | Обучение по конна езда Витоша е място за всички любители на конете, ездата и природата. Базата предлага прекрасни условия за обучение по езда с професионален инструктор за начинаещи и напреднали, както и за преходи в планината.

Конна база Мустанг

с. Подгумер ул. Стара планина ,местност Войнишката 9

Конна база Мустанг

Конна база Мустанг | с. Подгумер. Базата предлага езда и конен туризъм, езда на пони, почасова езда, езда в манеж, езда на открито в планината и в полето с водач, подходяща за начинаещи и напреднали ездачи.

Конна база АДГОР

Конна база АДГОР – обучение на ездачи и коне в приложна езда и езда тип western, обяздване на коне, премахване на вредни навици, транспорт на коне в страната и чужбина