Категория: Музикални групи

Оркестър за сватби Атанас Стоянов

Атанас Стоянов І Оркестър за сватби София. Можем да направим вашата сватба, рожден или имен ден, дори развод, курбан или излизане от затвора по-забавни и незабравими.

Поп-рок група D.VINE

Поп-рок група D.VINE І Групата има много фестивални, клубни, корпоративни и сватбени участия и над 170 парчета репертоар. Основни инструменти в групата са: китара, барабани, бас, клавир, вокал.

TES Sound

Ние от TES Sound предоставяме висококачествени услуги в сферата на професионалното озвучаване, осветление и dj за Вашите специални тържества и събития.

Оркестър Наздравица

Оркестър Наздравица І Един от най обичаните и харесвани оркестри в град Казанлък,отличаващи се с най добрите солисти ,ще предоставят истинско удоволствие на вас и вашите гости.

Оркестър Търговище

Оркестър Търговище е музикална палитра изсвирена от млади професионалисти. Ние ще се погрижи за музикалното оформление и за доброто ви настроение на вашите: сватби, тържества, кръщенки, рождени дни!

Оркестър Ботевград

с.Врачеш, ул.Патриарх Евтимий 25

Оркестър Ботевград

Оркестър Ботевград е оркестър с дълга история започваща преди 30 години с основаването му от Георги (клавирист) и Петър (тромпетист) като през всичките тези години оркестъра е веселил хиляди хора, оставял прекрасни спомени на празнуващите от техните най-в

Формация Тъпани

Нови Искър, кв. Славовци, читалище Отец Паисий

Формация Тъпани

Формация Тъпани | Ако търсите с какво да изненадате свой близък човек, по случай негов празник (сватба, кръщене, рожден ден и др.) или пък вашите гости на дадено мероприятие, ще се радваме да бъдем част от този повод.

Формация Звезди

С името на Димчо Делев са свързани всички песни на оркестър Димитровград, чийто автор е той. Димчо Делев първо завършва факултет Музика в ИКПК гр. Хасково