Категория: Художници

Галерия Янкови

Горна Оряховица

Галерия Янкови

Янкови І Галерии Горна Оряховица е семейна галерия, създадена за да популяризира и продава творбите на художниците Ирена Янкова и Янко Янков.

Art Dezir

Art Dezir I Авторски картини София. Уникални авторски картини, ръчно изрисуване и декорация на мебели, керамика, текстил, стъкло, фаянсови плочки.

Ставри Калинов

София, ул. Цар Освободител 6

Ставри Калинов

Ставри Калинов I Художницик, Моите картини са една малка революция, т.е. действителното става реално, защото реалното не е действително още.

Гошенков АРТ

Благоевград, ж.к. Струмско, ул. Струма 17

Гошенков АРТ

Гошенков АРТ изработва декоративни пана Благоевград в старовременен стил, невиждани до този момент, които да впечатляват и носят радост на зрителя.

Художник Росица Танчева

Бургас, ж.к. Братя Миладинови бл.1 Б

Художник Росица Танчева

Художник Росица Танчева І Художници Бургас. Всичко, което извира от сърцето е истинско.В търсене на светлината в живота и устрем към безкрая, се опитвам да уловя най-красивото в нашия свят.

Цонка Дурева

Смолян, ул Грудьо войвода 30

Цонка Дурева

Цонка Дурева І Художници Смолян. Твори в областта на живописта с маслени бои. Има самостоятелни изложби и участва в регионални. Създава портети, пейзажи, натюрморти с цветя, плодове и предмети.

Krasimira Mihailova - Kaq

Цялата страна

Krasimira Mihailova - Kaq

Krasimira Mihailova - Kaq І Енергийни картини. Правя картини нарисувани с дланите на ръцете ми,гледайки очите нахората срещу мен показват пътеката на промяната и успеха,давар сила и закрила.

Художник Бойчо Котов

Раковски, ул. Тракия 11

Художник Бойчо Котов

Художник Бойчо Котов І Изработвам релефни пана като използвам разнообразни техники и материали. Картините и паната са подходящи, както за подарък, така и за вашия дом, офис, ресторант и др.

SKYIAV ART

София, кв. Горубляне, ул. Роса, No. 48

SKYIAV ART

SKYIAV ART I Карикатури по снимка София. Ние се занимаваме с изработването на карикатури по снимка и оригинална идея на клиента. Идеята е обвързана с любими места за посещение, пътуване или любими занимания

Пирография - И.Пенев

Велинград, ул. Виктор Юго 2

Пирография - И.Пенев

И.Пенев I Пирография Велинград. Ръчно изработен оригинален подарък за всеки повод на Ваш близък човек или лична придобивка за декорация на Вашият дом, механа, барбекю, заведение