Категория: Художници

Галерия Янкови

Горна Оряховица

Галерия Янкови

Янкови І Галерии Горна Оряховица е семейна галерия, създадена за да популяризира и продава творбите на художниците Ирена Янкова и Янко Янков.

Art Dezir

Art Dezir I Авторски картини София. Уникални авторски картини, ръчно изрисуване и декорация на мебели, керамика, текстил, стъкло, фаянсови плочки.

Художник Диян Димитров

Диян Димитров I Художници Варна. Като техника, живопистта му е съчетание от плътни и свежи тонове, които са изразени с нежна ренесансова техника, преплетена с класически майсторски удари четката – ала прима.

Ставри Калинов

София, ул. Цар Освободител 6

Ставри Калинов

Ставри Калинов I Художницик, Моите картини са една малка революция, т.е. действителното става реално, защото реалното не е действително още.

Художник Боряна Стамболиева

Художник Боряна Стамболиева. Работи като 2d аниматор, дизайнер,/ използва Adobe, CorelDraw обикновено/, художник, прави илюстрации на книги за деца и възрастни, както и оформление и предпечат,

Гошенков АРТ

Благоевград, ж.к. Струмско, ул. Струма 17

Гошенков АРТ

Гошенков АРТ изработва декоративни пана Благоевград в старовременен стил, невиждани до този момент, които да впечатляват и носят радост на зрителя.

Десислава Ръжданова

Петрич, ул. Капитан Джигаров 22

Десислава Ръжданова

Десислава Ръжданова - Картини и живопис | Художници Петрич. Няма по голяма награда от това да виждаш как хората харесват и оценяват моето творчество.

Митко Йорданов Димитров

Варна, ул, Петър Райчев 18

Митко Йорданов Димитров

Митко Йорданов Димитров І Художник портрети Варна. Тук можете да си поръчате най- прекрасният подарък за вашите любими близки и приятели за рожденни дни, коледа и др. празници

Художник Росица Танчева

Бургас, ж.к. Братя Миладинови бл.1 Б

Художник Росица Танчева

Художник Росица Танчева І Художници Бургас. Всичко, което извира от сърцето е истинско.В търсене на светлината в живота и устрем към безкрая, се опитвам да уловя най-красивото в нашия свят.

Цонка Дурева

Смолян, ул Грудьо войвода 30

Цонка Дурева

Цонка Дурева І Художници Смолян. Твори в областта на живописта с маслени бои. Има самостоятелни изложби и участва в регионални. Създава портети, пейзажи, натюрморти с цветя, плодове и предмети.

Художник Борислав Борисов

София, жк. Надежда 4, бл.452, вх.б, ет.4

Художник Борислав Борисов

Художник Борислав Борисов І Картини от масло. Владеенето на майсторството на маслените бои се смята за върха в творчеството на всеки един художник.

Krasimira Mihailova - Kaq

Цялата страна

Krasimira Mihailova - Kaq

Krasimira Mihailova - Kaq І Енергийни картини. Правя картини нарисувани с дланите на ръцете ми,гледайки очите нахората срещу мен показват пътеката на промяната и успеха,давар сила и закрила.

Художник Бойчо Котов

Раковски, ул. Тракия 11

Художник Бойчо Котов

Художник Бойчо Котов І Изработвам релефни пана като използвам разнообразни техники и материали. Картините и паната са подходящи, както за подарък, така и за вашия дом, офис, ресторант и др.

SKYIAV ART

София, кв. Горубляне, ул. Роса, No. 48

SKYIAV ART

SKYIAV ART I Карикатури по снимка София. Ние се занимаваме с изработването на карикатури по снимка и оригинална идея на клиента. Идеята е обвързана с любими места за посещение, пътуване или любими занимания

Пирография - И.Пенев

Велинград, ул. Виктор Юго 2

Пирография - И.Пенев

Лазерно гравиране на снимка върху дърво . Ръчно изработен оригинален подарък за всеки повод на Ваш близък човек или лична придобивка за декорация на Вашият дом, механа, барбекю, заведение

MARTO Caricatures

Цялата страна

MARTO Caricatures

Дигиталните карикатури имат предимството, че могат да бъдат разпечатвани върху много носители (например тениски, чаши, визитки, стикери, плакати),