Категория: Дърва за огрев

ЕТ Олекс

Русе, ул. Морава 9

ЕТ Олекс

ЕТ Олекс I Дърва за огрев Русе. Продажба на дърва, пелети, въглища на най-ниски цени в Русе и региона. Позвънете и се уверете сами. Отстъпки за количества.

Седик ЕООД

Седик ЕООД І Продажба на дърва за горене нарязани и на метри, въглища и разпалки, доставка на място транспорта е по договаряне.

ЕТ Александър Попов

Самоков, Промишлена зона

ЕТ Александър Попов

ЕТ Александър Попов I Дърва за огрев Самоков се занимава с производство и обработка на дървен материал. Фирмата предлага греди, дъски, ламперия, дъски, талпи и др.

Примо Транс

Созопол, ул.Републиканска

Примо Транс

Примо Транс I Дърва за огрев Созопол. Продажба на дърва за горене нарязани и на метровки , въглища и разпалки, доставка на място транспорта е безплатен .

Форест груп-2007 ООД

Омуртаг, ул. Цар Освободител 3

Форест груп-2007 ООД

Форест груп-2007 ООД І Дърва за огрев Омуртаг предлага нарязани, нацепени и палетизирани дърва за огрев, материал, греди, ритловици, подпори, колци за лозови масиви и др.

Нилекс ООД

с.Баня, ул. 20 Април 5

Нилекс ООД

Нилекс ООД I Дърва за огрев Баня производството на висококачествени дървени въглища,добив, преработка и търговия с дърва за огрев. Фабриката на фирмата се намира в близост до град Елхово

ЕТ Ерос 94-Стефан Димов

Карнобат, ул.Сакар Планина 20

ЕТ Ерос 94-Стефан Димов

ЕТ Ерос 94-Стефан Димов | Дърва за огрев Карнобат. Дървата доставени на клиента са нарязани, нацепени със средна дължина около 30 см. Доставката в рамките на гр.Карнобат е безплатна.

Продажба на Пелети клас А1 Бургас

Бургас, кв.Черно море, ул.Стефан Караджа 31

Продажба на Пелети клас А1 Бургас

Продажба на Пелети клас А1 Бургас. Ние сме екип занимаващ се със продажба и доставка на висок клас пелети и дърва за област Бургас. Предлагаме сухи дърва за огрев на тон, чамови разпалки, пелети клас А1

Авто трейд 08

Долни Чифлик, ул.Ботевска 32

Авто трейд 08

Авто трейд 08 | Производство на пелети Долни Чифлик. Ние сме цех за производство на високо качествени пелети от Широколистна и Иглолистна дървесина в съотношение 70/30% .

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД

Елена, ул.П.Ю.Тодоров 42, вх.А

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД

Дървен материал и дърва за огрев Елена | Извършва дърводобив, търговия с дървен материал. Предлага дърва за огрев. Фирмата разполага със собствен цех за дърва в гр. Елена.