Категория: Автовишки под наем

Пеперони Лифт

гр.Стара Загора, ул. Константин Иречек 38

Пеперони Лифт

Предлагаме вишки под наем най-ново поколение Рутман. Вишката върви с оператор квалифициран по специалността, с височина 22м.

Видин

Услуги I Автокран I Услуги с кран Видин I Автокранове I Воден транспорт. Услуги е фирма, която е на пазара от 2009 г. и е участвала

Лифт-Строй 2008

Лифт-Строй 2008 I Услуги с автокран и автовишки София I Строителна фирма София I Услуги с автокран и автовишки Перник, София. Фасади, сгради, светещи реклами, табели

GN Cars

Созопол, ул. Стара планина 2

GN Cars

GN Cars І Автомобили под наем Созопол е компания за отдаване на автомобили под наем. В нашия автопарк винаги може да откриете автомобила, от който се нуждаете, без значение от клас и марка.

Близнаци 71 ООД

Близнаци 71 ООД І Автокранове под наем Бургас. Фирмата предлага избор от автокранове под наем, с товароподемност от 30 т. до 55 т., в зависимост от вашите нужди.

ПИ АР ДЖИ 83 00Д

ПИ АР ДЖИ 83 00Д І Автовишки под наем Слънчев бряг. Автовишката може да бъде използвана за ремонт на улуци, фасади, монтажи на климатици, рязане на дървета, чистене на прозорци поддръжка на улично осветление монтиране на реклами билбордове и др.

R-Lifting team

Пловдив, ул.Георги Данчов 26

R-Lifting team

R-Lifting team | Автовишки под наем Пловдив. Нашата компания е с предмет на дейност професионално почистване и отдаване на автовишка под наем.

ВЕЛИ СТРОЙ БГ ЕООД

Отдаване под наем на ножична вишка цена. Автовишката е преминала всички изисквани документи от закона, периодични прегледи за безопасност на автомобила и повдигащото съоръжение.