Категория: Паркет

Ламиниран Паркет Търговище

Търговище, ул.Хаджи Димитър 4

Ламиниран Паркет Търговище

Ламиниран Паркет Търговище I Ламиниран паркет I Продажба на паркет I Търговище. Дъбовият паркет е най-популярния паркет от естествена дървесина в България (а и не само).

Паркети Плюс

Шумен, ул. Искра 4

Паркети Плюс

Паркети Плюс І Продажба на паркети Шумен. Безплатен оглед и доставка в рамките на град Шумен, професионална консултация и монтаж, коректно отношение към клиента

Циклене без прах на паркет и дюшеме

Циклене без прах на паркет и дюшеме І Пловдив. се професионално с монтаж и редене на паркет и дюшеме ,циклене, фугиране, лакиране и полиране предварително и между лаковете.

ЕТ Натур паркет - Антон Георгиев

ЕТ Натур паркет, Циклене, Циклене на паркет, Плевен. Голямо разнообразие на ламиниран паркет с безплатен монтаж, первази за ламинат и подложки за ламинат.Безплатна доставка в рамките на град Плевен.

Павела 96 ЕООД

Пловдив, бул. Освобождение 33

Павела 96 ЕООД

Павела 96 ЕООД I Ние ви предлагаме професионално поставяне на ламиниран паркет плюс поставяне на PVC перваз плюс доставка плюс оглед в рамките на гр. Пловдив плюс разтоварване и качване на избраните от вас артикули

Денис Паркет

Денис Паркет I Монтаж на паркет София. Ние предлагаме монтаж на ламиниран паркет,циклене,фигурина и лакиране на паркет,както и изработка на дъбови первази.

Циклене на паркет и ламинат

Хасково, цялата област

Циклене на паркет и ламинат

Циклене на паркет Хасково. Ние сме екип който дълги години се занимаваме с циклене на паркет,фугиране и лакиране. Според състоянието и цикленето на паркета цените цените фигурират от 6 лв. до 8 лв. квадратен метър

Паркет Стайл ЕООД

Паркет Стайл ЕООД | Монтаж на паркет София. Монтиране на всички видове ламиниран, естествен и трислоен паркет, също така МДФ, ПВЦ и дървен перваз. Полагане на саморазливни замаски.

Квалитет строй

Цялата страна

Квалитет строй

Монтаж на ламинат Павликени | Монтаж,демонтаж,ремонт циклене,лакиране,омасляване и пренареждане на всички видове ламинат и паркет В ЦЯЛАТА СТРАНА

Кроно паркет

Ст. Загора, бул. Цар С. Велики 200

Кроно паркет

Подови настилки Стара Загора | Ламинираните подови настилки са с доказано качество, както вече се убедиха много наши клиенти.

ЕТ Елмат

Дъбов паркет | В началото дейността ни започна с внос и търговия на дъбов материал от Украйна.В периода 2008 - 2009 изградихме собствени производствени мощности за изработка на едрогабаритен паркет-тип дюшеме.

ЕТ Животрон 91

Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики 151

ЕТ Животрон 91

Ламиниран паркет Стара Загора | Предлагаме продажба и монтаж на висококачествен ламиниран и естествен паркет създавайки нужният уют за вашия дом.