Категория: Електрически инсталации

Гошелектрикс ЕООД

гр.Бургас ул. Цар Калоян 142А

Гошелектрикс ЕООД

Гошелектрикс ЕООД І Ел Инсталации Бургас е бързоразвиваща се фирма, занимаваща се с: ел. инсталации, пожароизвестяване, контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Ремонт на електроинсталации

Монтаж на ел табла | Изграждане на всички видове слаботокови инсталации на сгради и промишлени обекти. Изграждане и подръжка на инсталации за видеонаблюдение

Рангел Шопов

Пловдив, Ж.К.Тракия, бл.81А, вх.Д

Рангел Шопов

Рангел Шопов І Изграждане и ремонт на електро инсталации Пловдив. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки(готварски и отоплителни), радиатори, перални и други.

Електротехници Лазаров и син

Денонощен електротехник София І Електро услуги предлагани от нас са на територията на град София. Работата ни е да намерим точните решение за нашите клиенти.

Златев Електрик ООД

Златев Електрик ООД | Електроинсталации Балчик. Изграждане на открити и не открити електроинсталации на сгради и промишлени предприятия , кабелизация високо и ниско напрежение, улично и парково осветление

С.Е. Строй ЕООД

Пловдив, ул.Брезовско Шосе 145 А

С.Е. Строй ЕООД

Електроинсталации Пловдив. Основните ни дейности са изграждане, ремонт и поддръжка на Електро и ВиК инсталации, в жилищни, промишлени и обществени сгради. Предлагаме и цялостни решения за ремонта на вашия дом, вила, офис или магазин.