Категория: Машини

Дигер 1 ЕООД

Пловдив, бул.Кукленско шосе 21

Дигер 1 ЕООД

Лазерно рязане Пловдив на детайли от листов материал с размер 1000х2000 мм. Огъване и заваряване на детайли от метал

Крип Матеев ЕООД

Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 327

Крип Матеев ЕООД

Кабини за трактори | Основна дейност е проектиране и изработване на кабини за електро и мотокари, трактори и др. транспортни средства.

ТН Машини ООД

София, ж.к. Младост 1 А, бл. 551, оф .3

ТН Машини ООД

Богат асортимент от ножове, ножици, режещи дискове, турски абканти. Нашите конкурентни цени и качество, ще намерите идеалния абкант за вашите нужди.

ВЕМАН

Пловдив, бул.Хр. Ботев 82

ВЕМАН

ВЕМАН е най-големият производител на металообработващи машини в света: гилотини, абканти, щанци, лазери и комбинация щанца-лазер, както и ленто-отрезни машини.

Артметал-07 ООД

Кърджали, Източна индустриална зона

Артметал-07 ООД

Лазерно рязане Кърджали, огъване, заваряване – изработка на детайли за машини и съоръжения за промишлеността, метални конструкции, парапети, врати и други метални изделия.

ПЕРУН

София, кв.Банишора, бл.39А

ПЕРУН

ПЕРУН I инфрачервени сензори. Устройства за безопасност (safety devices) на машини: оптични предпазни завеси, блокировки, сензори

Айсием ООД

Ямбол, к-с Хале 186

Айсием ООД

Айсием ООД - Основна дейност на фирмата е: внос и продажба на едро и дребно на търкалящи се лагери; индустриални и селскостопански ремъци;

Машини за подови мазилки

Машини под наем за подови мазилки София - Подходяща е както за средни по размер, така и за малки и големи строителни обекти. Оптимизират работата по полагане на замазки, мазилки в сградите, или по фасадата.

Фолд - Инс ООД

Пловдив, Цар Борис III Обединител 1

Фолд - Инс ООД

Качествени и ефективни услуги с абкант преса за обработка на метали. Ние имаме богат опит в работата с абкантни преси и предлагаме широк диапазон от услуги

Денино ООД

Сливен, бул.Ст.Стамболов 1

Денино ООД

Фирмата е официален дистрибутор на . Предлагаме пълната гама от машини с марката Husqvarna, извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване.

Евростил 2003 ЕООД

София, кв.Сухата река, ул.Петрохан 7

Евростил 2003 ЕООД

Ремонт на бутални компресори за въздух | Фирмата стартира своята дейност с внос на пневмоелементи от италианската фирма GAV, добре позната на световния пазар. Снабдява веригата магазини БРИКОЛАЖ както и други хипермаркети.

ВК Конверт

Перник, ул. Стара планина 101

ВК Конверт

ВК Конверт I Зарядни устройства I Токоизправители I Зарядно-разделни станции I Перник. В 33 годишният ни стаж като проектанти на зарядни устройства, с всяка крачка на приложната наука..

Внос и продажба на вендинг автомати

Внос и продажба на вендинг автомати І Пловдив - Вендинг автомати за вашия офис, сервиз, предприятие, обществени сгради, фризьорски салон и мн.други.

Мир-Плевен ООД

Плевен , ул. В. Левски № 126

Мир-Плевен ООД

Премахване на вихрови клапи цена | Сред машините и съоръженията, които произвеждаме, основно място заемат транспортьори (шнекове, елеватори, транспортни ленти, редлери), силози и оборудване за тях: филтри, клапи, шибри, течки, стълби и парапети.

АВТО МАКС ЕООД

Радомир, Червена Могила, Индустриална зона N 1

АВТО МАКС ЕООД

АВТО МАКС ЕООД І Мотокари под наем Перник отдава мотокари, електрокари, палетни колички,ричтрак,стакер под наем,като се подписва двустранен договор.

Продажба,ремонт и проверка на кантари

Продажба,монтаж,ремонт,проверка,абонамент,доставка на всички видове кантари, везни от ,0,20гр. до 80тона. Автомобилни везни електронни и механични от 5тона до 80 тона.

Булпауър

Хасково, ул.Булаир 27

Булпауър

Ремонт на компресори за въздух | Всичко от което се нуждаете: храсторези, резачки, електрожени, генератори, водни помпи, перфоратори, флекс и плазми за вашия дом, и градина е при нас!