Calisto Мебел ( Visit Website )

Calisto Мебел

е мебелна фирма, създадена през 2002г. в гр. София. Специализаирани сме в производството на корпусна мебел за дома, офиса, хотели, административни сгради и др. През годините винаги сме се ръководили от факта, че клиентите не купуват просто мебели, а и удобствата и ползите, предоставени от тях...

Презентация

Calisto Мебел

Calisto Мебел е мебелна фирма, създадена през 2002г. в гр. София.
Специализирани сме в производството на корпусна мебел за дома, офиса, хотели, административни сгради и др. През годините винаги сме се ръководили от факта, че клиентите не купуват просто мебели, а и удобствата и ползите, предоставени от тях.

 

А дали дадена мебел е в състояние да създаде очакваните полза и удобства се определя както от качеството и, така и от желанията и нуждите на нашите клиенти. Именно поради тази причина сме се насочили основно към производството на мебели по индивидуален проект. Намирането на най-доброто решение на всяка една задача, поставена от клиентите ни, безспорно е най-голямото удовлетворение за екипа на фирмата.

 

Предлагаме на своите клиенти богат избор от цветове и материали като ПДЧ, MDF – фурнирован, боядисан или с PVC покритие, масивна дървесина. Произвеждаме кухни, спални, гардероби, холни секции, обзавеждане за детска стая, антрета и др., като всеки един проект е съобразен с особеностите на помещението, нуждите, изискванията, цветовите предпочитания и бюджета на клиента.


Качеството на изделията е един от основните ни приоритети и поради тази причина, освен материалите, ключова роля играе и обковът използван в производството.

Кухни по поръчка

 

Спални и гардероби

 
 

Дневни

 
 

Мебели от масив

 
 

Примерни проекти

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Calisto  Мебел - София

Calisto Мебел - София

0899 111 596

Мебели

София, бул. Пенчо Славейков 39

Ставайки наш клиент, вие получавате:

  • Проект за вашите мебели;
  • Консултация, относно избора на матерали и обков, съобразно предназначението на мебелите, вашите изисквания и предвидения бюджет;
  • Разумна цена;
  • Безплатна доставка и монтаж в рамките на София;
  • Гаранция на мебелите – от 3 до 5 год.;
  • Възможност за избор на електроуреди и матраци от продуктовата гама на LEKS GROUP, матраци ТЕД и матраци БЛЯН;
  • Възможност за получаване на стоки и услуги на изплащане чрез продуктите на