Недвижими имоти Капитал Естейт

Недвижими имоти Капитал Естейт

Недвижими имоти Капитал Естейт

"Капитал Естейт" е българска агенция за недвижими имоти, базирана в Бургас и специализирана в посредничество при покупко-продажба на имоти в България от страна на чуждестранни и български клиенти. Агенцията е носител на наградата „Дебют на агенция за недвижими имоти“ за 2015г. на сайта www.imoti.net. Нашият екип има богат, няколкогодишен опит в тази дейност и стремежът ни е да постигнем отлично качество на представяните услуги. Опитайте с capitalestate.bg!

Чудесни имоти, фантастично обслужване и сериозен подход! Тук бързо и лесно можете да рекламирате Вашите недвижими имоти, а ние от своя страна ще ги публикуваме на няколко големи международни портала.

Успехът ни се дължи главно на безкомпромисното следване на принципите, залегнали от самото

  • основаване на агенцията, а именно:
  • непрестанен стремеж за подобряване на услугата
  • професионализм
  • коректност
  • иновативност.

Чрез дългогодишния ни опит в областта на недвижимите имоти ние детайлно опознаваме пазара и компетентно налагаме своите високи изисквания за качествено обслужване. Гарантираме добра организация, професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Главната ни цел е изграждането и поддържането на коректни и професионални взаимоотношения с всички наши клиенти и партньори. Точност, коректност и обслужването на европейско ниво са нашите главни приоритети. Ние предлагаме на нашите клиенти нови възможности за инвестиции, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки. Доверете се на нашия екип - ние сме винаги насреща, за да Ви консултираме и помогнем с професионални съвети по отношение на покупко- продажбите, банковото кредитиране и управлението на Вашия имот. Доверете ни се, защото да работим с Вас е удоволствие за нас.

Недвижими имоти Капитал Естейт

Услуги

Фирмената политиката на агенция «Капитал Естейт» е ориентирана към хората. Нашите консултанти съчетават ясно разбиране на пазара на недвижими имоти с иновационни идеи, с цел представянето на креативни решения, отговарящи на нуждите на нашите клиенти.

Ние предлагаме пълен комплекс от услуги, превръщайки се в сигурен партньор на нашите клиенти в целия процес на покупко-продажба на имоти.

Имаме сключени договори с утвърдени строителни фирми и продаваме имотите по техни цени. Така клиентите ни са презастраховани чрез професионализма на нашите партньори, лоялността ни като посредник по сделките и не на последно място с перфектна юридическа документация.

Нашата агенция обхваща целият процес свързан с продажбата на даден недвижим имот, реклама на недвижимите имоти, провеждане на огледи с потенциални купувачи, поддържане на контакт с тях, сключване на предварителни договори, финализиране на сделката в нотариална форма.

Консултантите ни са лицензирани специалисти в тази област. Осъзнаваме, че покупката на недвижим имот е изключително важно събитие в човешкия живот, затова не се доверяваме на интуиция, шесто чувство или късмет, а само на богатия си опит и закона.

Можете да закупите всяка нашата оферта без комисион и с безплатна 1-годишна застраховка против пожар, природни бедствия и аварии. При покупка на предлагана от нас оферта получавате подарък: 1-годишна застраховка против пожар, природни бедствия и аварии. Осигурявайки застрахователна защита за Вашия имот, получавате сигурност и спокойствие за Вас и Вашето семейство.

Работим с всички големи банки в България и познаваме в детайли техните условия за жилищно кредитиране. Обърнете се към нас, ние ще ви посъветваме и ще намерим най-добрия кредитен продукт за Вас, при това напълно безплатно! Ние ще Ви съдействаме със съвет, консултация, организация на необходимите документи за отпускане на ипотечен кредит. Вие само трябва да изберете желания от Вас имот!