Кар депо - моторните масла

  • Кар депо - моторните масла

    Кар депо - моторните масла

 

За маслата

Моторните масла благоприятстват за дългия живот на автомобилния двигател като намаляват триенето и износването. Те охлаждат мотора и изхвърлят излишно натрупаната топлинна енергия.  Това са само основните функции на маслото, а има още десетки, които вероятно всеки водач знае.

Освен всичко останало добрите моторни масла се грижат за хигиената на вашите двигатели и противодействат срещу различни атмосферни влияния. Предпазват от корозиране и още куп неща. За да получите всичко това е нужно да направите правилен избор на масло.

Как да изберете правилното масло?

Евтините варианти на пазара не винаги са умно решение и поради тази причина ви препоръчваме да внимавате с избора си. Най-известните марки към днешна дата са Castrol, Total, Mobil 1, ELF и така нататък като всички те гарантират високо качество от компетентните производители.

В нашия електронен магазин за моторни масла, ще откриете всичко, за всички най-популярни смазочни продукти и то на отлична цена. При нас имате възможността да прочетете експлоатационните характеристики на маслата, както и да получите професионални съвети от експертите ни.

Ние ще помогнем да поръчате масло според марката и модела на леката кола, която управлявате и можете да бъдете сигурни в точността на преценката ни. Заявката за продукт става изключително лесно, а самата доставка се извършва чрез куриер.

Освен практични напътствия за избор и смяна на моторни масла, сме предложили и богата информация за всички гореизброени компании. Това е само малка част от офертите ни като пълния списък може да разгледате ако направите бърза регистрация нашата система.

В обобщение

Предлагаме над 10 марки моторни масла за бензинови и дизелови двигатели, смазочни течности и материали като имаме амбицията да разширяваме продуктовата си гама с всяка следваща година. Отправяйте вашите въпроси на електронната ни поща или използвайки телефоните за контакт. Любезният ни екип ще работи за вас неуморно, така че не се колебайте, да ни се обадите при нужда.

Моторни масла Castrol – силата на оригинала

Вероятно почти всеки роден шофьор е познава или е използвал оригиналните моторни масла Castrol произвеждани в Австрия и Германия. Широката гама оригинални продукти на едноименната английска петролна компания можете да намерите и у нас, на отлични цени.

Вие имате възможност да изберете масло Castrol независимо от марката на вашия автомобил.

Продуктовата линия е огромна и точно поради тази причина получавате достъп до моторни масла за всеки вид лека кола и двигател. Гарантираното качество на английската авто-мото школа е достатъчно добър повод да се насочите към именитата фирма за масла и прочие смазочни материали. 

Моторни масла Total – за капризния автомобил

 Моторните масла Total са произвеждани във Франция и са един от най-използваните продукти към днешна дата. Високото качество и достъпната цена карат все повече Българи да се ориентират именно към този вид масло за автомобилните си двигатели.

Известната петролна компания Total се сля с белгийската фирма Петрофина и днес успешно продават продуктите си в цяла Европа и останалата част от света. Маслата и смазочните течности на известните френски производители са хит и у нас, като доста съвременни шофьори споделят добрите си впечатления от марката.

Моторни масла Mobil 1 – едно добро решение

Малцина са шофьорите, които не са чували за популярните френски смазочни течности и масла Mobil 1. Препоръчват се за всеки модерен двигател бил той бензинов, дизелов и турбо. Дългата история на компанията свидетелства за високото качество на продуктите й популярни както на стария континент, така и в голяма част от света. 

Моторното масло Mobil 1 стана известно с това, че бива заводски вграждано в десетки модели автомобили. Изборът на автопроизводителите не е случаен, тъй като оригиналната смазочна течност има отлични показатели заслужаващи вот на доверие.

Немски масла VAG – един достоен избор

 Ако търсите отлично моторно масло за вашите автомобили Фолксваген, Ауди, Шкода или Сеат, задължително обърнете внимание на оригиналните немски масла VAG представени в нашия онлайн магазин за смазочни продукти от най-високо качество.

Само от нас можете да закупите масло VAG на доставни цени, така че не пропускайте шанса си да се сдобиете със синтетичните модели, които сме предложили в уеб страницата. Продуктите се продават с 2 години гаранция, а най-хубавото е гарантираният им произход.

Офертите в интернет магазина ни са подходящи за дизелови и бензинови двигатели, особено за гореизброените марки леки коли.  Новите масла VAG спомагат за пълното фунцкиониране на всички двигатели Volkswagen и предлагат дълъг период за използване.Тази фирма е регистрирана на следните места: