Италиански ресторант Caruso   ( Visit Website )

Ресторант Caruso

На фона на класическа музика и италианска лирика, ведно с типичния аромат на италианската кухня,клиентите на ресторанта ще имат възможността да се пренесат в регионите на Южна Италия,опитвайки вкусни морски дарове от Средиземно Море,паста с аромат на свеж босилек, типични антипасти, месни деликатеси,сирена и десерти...

Презентация

Ресторант КАРУЗО приведства с добре дошли Всички свои клиенти

  

Само на около 100 метра от площад Руски паметник в София, в широкия център, от 04.02.2013 на ул. Лайош Кошут №34 e новата локация на единствения и истински НАПЪЛНО ИТАЛИАНСКИ ресторант, където кухнята, обслужването и атмосферата отразяват на 100% дълголетната традиция на италианската кухня.

 

ЛЕОНАРДО АМОРУЗО, готвач от международна величина, който за последните 30 години се е превърнал в посланик на италианската кухня, и по специално на вкусовете от Puglia, а и цяла Южна Италия, по целия Свят, реши да се установи в София, за да отвори този ресторант, наследил името си от най-големия Италиански тенор на всички времена – ЕНРИКО КАРУЗО.

 

На фона на класическа музика и италианска лирика, ведно с типичния аромат на италианската кухня, клиентите на ресторанта ще имат възможността да се пренесат в регионите на Южна Италия, опитвайки вкусни морски дарове от Средиземно Море, паста с аромат на свеж босилек, типични антипасти, месни деликатеси, сирена и десерти.

 

Всички ястия биват приготвени на момента, изключително с пресни и свежи продукти, и обработени с майсторството на опитния главен готвач, който нека припомним, е и собственик на ресторанта.

 

 - Caruso

 

 

 

Caruso Eat Fresh

"Caruso Eat Fresh" храна за офиса

 

Гладен ли сте? Искате да се разнообразите с чудесна италианска храна- автентична и току що приготвена?

 

Най- добрия начин да поръчате храна за вашия офис или за организирано от вас мероприятие е просто да вземете телефона и да поръчате от нашето специално подбрано меню. Лесно, удобно и точно за вас! Без да чакате на километрични опашки, без объркани поръчки и без да повтаряте себе си хиляди пъти.

 

Обадете се на 02/980.05.70 или 0897/54.66.04 и направете вашата поръчка за следващия ден, определяйки точният адрес и време, в които желаете храната да бъде доставена- в офиса или да бъде взета от нашия ресторант. Времето е нужно за да получите на момента приготвени ястия с най- високо качество за вашите пари.

 

За всички наши клиенти, минималната стойност на поръчката е 50лв., което включва и доставката в района на център София. За поръчки извън посоченият район, доставката е на стойност 5.00лв.

Ние искаме да доставим щастие на всеки наш клиент готов за здравословен и вкусен обяд на работното място.

 

Специални Предложения

 

We are dedicated to offering the best service and satisfying everyone’s individual taste with our cooked to order food.
Apart from using our takeaway options you are more than welcome to visit our newly opened restaurant on 34, Lajos Kossuth str. in Sofia, and also to employ our high quality catering for your private or business occasions.
Please feel free to check us on www.ristorantecaruso.net, or contact us at 0897/54.66.04

 

Ние сме изцяло посветени в предлагането както на най- добро обслужване, така и в 
удовлетворяването на Вашия индивидуален вкус с ястия приготвени на момента.
Освен доставките ни, Вие сте повече от добре дошли в новооткрития ресторант „Карузо” на ул. Лайош Кошут 34 
в центъра на София , както можете да ползвате и кетъринг услуги от най-висок клас за частни или бизнес поводи.
Не се колебайте да ни посетите на www.ristorantecaruso.net, или да се свържете на 0897/54.66.04

Галерия

     
     
     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Италиански ресторант Caruso - гр.София
Италиански ресторант Caruso - гр.София
0897 546 604 / 02 980 05 705 
Ресторанти
София, ул.Лайош Кошут №34

caruso@mail.bg