Лазаров ЕООД

  • Лазаров ЕООД

    Лазаров ЕООД

    е обособена от много години в сферата на кетъринга и търговията, свързана с приготвянето и предлагането на храна.

 

Кетъринг Севлиево

Дейността на фирмата ни - Лазаров ЕООД е обособена от много години в сферата на кетъринга и търговията, свързана с приготвянето и предлагането на храна. Натрупали сме богат опит в организирането на всякакъв вид мероприятия с кетъринг, семейни, фирмени, обществени тържества и сватби.

Фирмата разполага с материална база, разнообразно оборудване и квалифициран персонал за обезпечаване на всяко едно мероприятие с кетъринг и храна по Ваше желание независимо от повода, мястото /закрито или открито/, или времето. Капацитетът ни позволява да обезпечаваме събития и мероприятия с кетъринг, храна и обслужване във всякакъв вид, размер и финансов ресурс.

Предлагаме за Вашето тържество, мероприятие, събитие или сватба мобилни шатри, олекотени конструкции и седящи места.

Изготвянето на вкусна храна е приоритет за нашата фирма. Това се гарантира и доказва със стопанисването на топлите щандове за храна в Кауфланд Севлиево, Кауфланд Г. Оряховица и Хамбергер България, където предлагаме богато и разнообразно меню от много видове ястия, салати и десерти.

Кухните ни са сертифицирани и подлежат на строг санитарен контрол.

За Вашето събитие, тържество даваме под наем шатри /18 х 12 м., 5 х 5 м., 6 х 4 м./, бирени комплекти, коктейлни маси, блок маси, бен марита, барбекюта, грилове, чевермета, плата, шампаниери и всякакъв вид посуда и аксесоари за вашето празненство.