Център за красота Хармония

 • Център за красота Хармония

  Център за красота Хармония

  е място, което разполага със звена в дейностите фризьорство, маникюр, козметика и масажи.Това позволява да получите грижа за себе си, без да губите ценно време в предвижване.

 • Център за красота Хармония

  Център за красота Хармония

  е място, което разполага със звена в дейностите фризьорство, маникюр, козметика и масажи.Това позволява да получите грижа за себе си, без да губите ценно време в предвижване.

Център за красота Хармония

Център за красота Хармония

Център за красота "Хармония" е място, което разполага със звена в дейностите фризьорство, маникюр, козметика и масажи. Това позволява да получите грижа за себе си, без да губите ценно време в предвижване.

Работи се с утвърдени на пазара марки с добро име, и постигащи желаните резултати. Заложили сме на марките: фризьорство- L"Oreal и ALFAPARF, маникюр- Bluesky , козметика- MEDIK8 ,GATINEAU. В сферата на масажите: се предлагат масажи с вендузи и класически масаж с етерични масла. Предлагат се и антицелулитни масажи, както и процедури с уреда "Целутрон", който има функциите да стяга и моделира тялото, което дава положителни резултати и води да намаляване обиколката на зоните на, които се прилага.

Центъра предлага и подаръчен сертификат.

Център за красота Хармония

Фризьорство

 • Подстригване
 • Сешоар
 • Дифузер
 • Маша
 • Боядисване
 • Кичури
 • Обезцветяване
 • Официални прически

ТЕРАПИЙ:

 • Ботокс  терапия
 • Кератинова  терапия (steam pod)
 • Pro Fiber  терапия L`Oreal Profesisionnel

Ботокс  терапия

Терапията има за цел да заздрави и укрепи увредена, суха или късаща се коса като подсили външния слой на луковицата на косъма. Терапията се състои от две части – серум и запечатваща маска.

Серумът се нанася след измиване на косата, докато тя все още е мокра. Основната иновация в серума е молекулата Intra-Cylane ®. Това е водно-активирана молекула,която се разпространява и достига до местата, където косата е увредена. Тя уплътнява тези места и възстановява местата, които са в първата фаза на увреждане като се прикрепя към местата в луковицата на косъма, където кератинът е увреден (кератинът е основният протеин, от който се състои косата). Този процес настъпва при изпаряването на вода. След това косата се усеща по-гъста и бухнала благодарение на способността на серума да възстанови структурата на косъма.

Втората част от терапията, запечатващата маска, се нанася след серума. Тя прави косъма по-гладък, помага за по-добрата ефективност на серума и позволява гладкостта да трае по-дълго (до десет измивания). Запечатващата масла помага и за възстановяване на блясъка и мекотата на косата.

Като терапия за цялостно възстановяване на косата, Fiberceutic е най-подходяща за хора с увредена коса. Много хора наричат терапията „ботокс за коса” заради чувството за бухнала и пълна с живот коса

Pro Fiber  терапия:

Иновацията от L’OrealProfessionnel – ProFiber е първата възстановяваща грижа за косата с дълготраен резултат, който може да се реактивира многократно.ProFiber е резултат на усилията на Лабораториите L’Oreal да се създаде грижа за косата с продължителни резултати, която да задоволи най-голямата нужда на жените.ProFiber е дълготрайна грижа за косата от ново поколение, която се предлага ексклузивно във фризьорските салони.След години интензивни проучвания, Лабораториите L’Oreal откриха най-усъвършенстваната технология в грижата за коса досега от L’OrealProfessionnel: молекулният комплекс АПТИЛ 100.

Ефектът на АПТИЛ 100: мигновено регенериране на косата в салона, реактивиране на ефекта вкъщи до 4 измивания с продължителни резултати до 6 седмици с ампулата RE-CHARGE. Косъмът е обновен от корена до върха, сякаш никога не е бил увреден.

Процедурата ProFiber и продуктите се предлагат ексклузивно във фризьорските салони.Защо? Само фризьор може да прецени нивото на увреждане на косата чрез специфичната за ProFiber диагностика.

Благодарение на своята експертност и специфичното обучение върху процедурата ProFiber, фризьорите вече могат да предложат на жените трайна грижа съобразена с нивото на увреждане на косите им.

Мигновени резултати само след процедурата в салона: краищата изглеждат като току-що подстригани. Косъмът е обновен от корена до върха, сякаш никога не е бил увреден.

Кератинова терапия (Steam pod):

Steam pod е преса , създадена за да направи косата Ви неустоимо лъскава и гладка. Иновативната технология позволява с лекота да се създадат различни прически: от идеално права коса до меки вълни и къдрици. Технологията филтрира водата , за да произведе чиста пара , която хидратира и подхранва  косат. Подходяща за всички типове коса . Двойното действие на пресата в комбинация с кремовете Прокератин и защитният серум , придават невероятен гланц , като запечатва кутикулата и хидратира косата в дълбичина.

Steampod е с регулируем контрол на температурата и постоянно налягане на парата. Пресата за коса е с керамични анодизирани плочи, които осигуряват плътен контакт с косата. Когато се комбинира с новите възстановяващи кремове, обогатени с про-кератин Cream deLissage или LaitdeLissage и защитния серум Protectingconcentrate, Steampod оставя косата изключително гладка, запечатвайки кутикулата, с ефект минимум 3 дни и гарантира невиждани резултати!

Това е най-бързата кератинова терапия с моментален ефект и на най-ниска цена. Steampod може да се използва за всички типове коса дори и за чувствителна и естествено къдрава коса.

Център за красота Хармония

Маникюр

 • Оформяне на кутикули ( изрязване,избутване)
 • Оформяне на нокти Лакиране с лак Класически маникюр с лак ( оформяне на нокти и кутикули , лакиране с лак , крем за ръце)
 • Гел-лак BLUESKY или CND shellac ( оформяне на нокти и кутикули , лакиране , крем за ръце , подхранващо масло за кутикули)
 • Декоративно лакиране ( декорации,камъчета,ваденки,фолио и др. )
 • Гел върху естествен нокът ( използва се за укрепване на естествения нокът.Наподобява ноктопластика,но е без удължаване на ноктите)
 • Ноктопластика с гел - изграждане
 • Ноктопластика с удължител К
 • Класически педикюр (ароматна педикюрна вана,отстраняване на излишната твърда кожа от засегнатите участъци,скраб,крем,оформяне на нокти и кутикули)
 • Педикюр на проблемни крака ( ароматна педикюрна вана,отстраняване на излишната твърда кожа от засегнатите участъци ,скраб,крем,оформяне на врастнали нокти и нокти с гъбички, изрязване на кутикули)
 • Педикюр с гел- лак
 • Парафинова терапия на ръце ( ексфолиране на ръцете със скраб, потапяне на ръцете в топъл парафин,увиване на ръцете във фолио,релаксиращ и подхранващ масаж )
Център за красота Хармония

БАЗОВИ ПОЧИСТВАЩИ ТЕРАПИИ

Утразвуково почистване на лице , шия и деколте
(демакияж, пилинг, вапозон, ултразвуково почистване , механична екстракция, дарсонвал, маска околоочен контур, две маски, финални продукти)
Продължителност:   65 - 75 мин.       
Цена:   35 лева

Ултразвуково почистване на гръб                                                                     
(почистване с измивен гел, почистване с диамантено микродермабразио, вапозон,  механична екстракция, ултразвуково почистване, дарсонвал, маска, финален продукт.
Продължителност:   60 мин.             
Цена :  45 лева.

Ензимен пилинг Superfacial                                                                                    
Дълбоко почистваш пилинг с папая, нар, киви и боровинки. Нежно премахване на повърхностните мъртви кожни клетки, които са причина за сивкавия и уморен вид на кожата.
Продължителност:20мин.                                                                                                                                    Цена : 20 лева.


Втриване на ампула с ултразвук                                                                                  
(Про-колаген с витамин С , хидратираща с хиалуронова киселина, Retinol 3TR - изглаждане на финни линии и бръчки, RED ALERT SERUM – успокояващ против зачервявания)
Продължителност:20мин.                                                                                                                                      Цена:  10-15 лева.


Впръскване на ампула с кислород                                                                                     (Про-колаген с витамин С , хидратираща с хиалуронова киселина, Retinol 3TR - изглаждане на финни линии и бръчки, RED ALERT SERUM – успокояващ против зачервявания)
Продължителност:20мин.                                                                                                                                  Цена : 12- 18 лева.


Почистване и оформяне на вежди
Цена :  5 лева


Боядисване на вежди или мигли
Цена:    6 лева


Козметичен масаж на лице,  шия и деколте                                                        
(демакияж,  масаж,  тонизиране,  маска,  финални продукти)
Продължителност:45мин.                                                                                                                                          Цена :   30 лева


Луксозен козметичен масаж на лице, шия и деколте с дрениращи багети
(демакияж, пилинг, масаж с дрениращи багети, ръчен масаж, финални продукти)
Продължителност: 60 мин.
Цена :  40 лева

Кислородна мезотерапия с 98% чист кислород

Кислородната мезотерапия е любима на много звезди поради положителния си ефект върху кожата. Без кислород клетките не растат, а умират казва д-р Otto Warburg лауреат на две нобелови премии за своето изследване на кислород за нуждите на клетките . Кислородната мезотерапия е относително нов метод в козметологията. Кислородът е един от основните фактори за здравия жизнен вид на кожата. Кожата , която е лишена от кислород е повяхнала, посивяла, дехидратирана, без блясък и тургур а регенеративните и процеси се забавят. Кислородната мезотерапия представлява впръскване на чист кислород ( 98% ) под налягане, при което достига до най-дълбоките слоеве на кожата. Кислородната терапия има силно изразен избелващ ефект. В зависимост от нуждите на кожата с кислород се впръскват различни серуми.

C – Tetra Про –колаген витамин С - антиоксидантно, себорегулиращо, избелващо и подмладяващо деиствия

B5 Serum - хиалуронова кисилина – хидратиращ и лифтинг ефект

Retinol 3 TR - Витамин А - изглаждане на финни линии и бръчки

Red Alert Serum - успокоява зачервяванията

White Balance - бори се с нежеланата пигментация

Retinol Eye TR – Витамин А – изглаждане на финни линии и бръчки на околоочния контур

Резултатите след кислородната мезотерапия са :

 • Клетките се насищат с О2
 • Ускоряват се регенеративните им способности .
 • Ускорява се кръвообращението.
 • Подобрява се клетъчното дишане.
 • Отстраняват се отпадните продукти и токсини от кожата.
 • Кослородът действа антибактериално върху кожата и възпалителните процеси бързо отзвучават.
 • Порите са по-стегнати и тенът е изравнен.

Кислородната терапия няма противопоказания и ограничения и е подходяща както за тинейджъри с акнеична кожа, така и за хора в средна и зряла възраст.

В зависимост от възраста и състоянието на кожата се правят между 6 и 10 процедури, всяка седмица по една.

Кислородна мезотерапия
(демакияж, тонизиране, пилинг, серум, кислородно насищане, маска, финални продукти )
Продължителност : 45 мин.
Цена : 40 лева

Кислородна мезотерапия
(демакияж, тонизиране, пилинг, ултразвуково почистване, серум, кислородно насищане, масаж, маска, финални продукти )
Продължителност : 60 мин.
Цена : 50 лева

Диамантено микродермабразио
Диамантеното микродермабразио е неинвазивна и безболезнена процедура и не налага прекъсване на ежедневните ви ангажименти за възстановяване. Микродермабразиото е нехирургичен метод за подмладяване на кожата, чрез механична ексфолиация на кожата. Това е модерна и безболезнена алтернатива на химичния или лазарен пилинг.Чрез микродермабразиото се премахват ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира производството на нови здрави клетки. Намаляват се финните линии и бръчки, старческите петна , пигментните петна, белези и полира кожата. Стимулира се производството на еластин и колаген, които в резултат на това кожата е по-здрава, жизнена и еластична.
Препоръчва се в следните случаи:

 • Пилинг на лицето и тялото
 • За подмладяване, нямаляване на финни линии и бръчки. Профилактика
 • Изравнява тена
 • Намаляване на акнето и повърхностните белези
 • Намалява белезите от стрии
 • При себорейна кожа
 • Подобряване на цялостното състояние на кожата

В зависимост от нуждите на кожата се препоръчват между 6 и 10 процедури, по една през седмица .

Диамантено микродермабразио
(демакияж, тонизиране, ултразвуково почистване, диамантено микродермабразио, маска, финални продукти)
Продължителност : 60 мин.
Цена : 40 лева.


Диамантено микродермабразио и Кислородна мезотерапия
(демакияж, тонизиране, диамантено микродермабразио, ултразвуково почистване, серум, кислородно насищане, масаж, маска, финални продукти )
Продължителност : 90 мин.
Цена : 60 лева

МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ

Технологията „ Косъм по косъм „ е сравнително нов метод с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените мигли, без това да им навреди. Миглите се поставят една по една с хипоалергенно лепило. За удовлетворение на всеки клиент миглете варират по дължина, дебелина и извивка. Собствените мигли имат кратък живот, поради това е необходима поддръжка веднъж на 3 – 4 седмици. Красивите мигли придават на окото изразителност. Предимството на този метод е, че миглите изглеждат естествено.
Продължителност: 2 – 3 часа
Цена: първо поставяне – 70 лева
Цена: поддръжка – 40 лева
Цена: сваляне - 20 лева

Професионални козметични терапии ,, GATINEАU”

Козметичната марка ,, GATINEАU” съществува повече от 80 години и е представена в повече от 70 страни по света. Френската професионална козметична марка GATINEAU е в центъра на естетичните проблеми на жените и отговаря на техните нужди и изисквания , свързани с красотата. През 1932 година мадам Жан Гатино , козметик и кинезитерапевт, отваря своя първи салон за красота в Париж с помоща на дерматолози тя създава и усъвършенства едни от най- ефективните козметични процедури , които съществуват и до днес. С право можем да я наречем бялата лястовица в козметиката. Създателка е и на първата ампула за грижа за бюста , гомаж за лице, както и на една от най-ефективните маски и до днес – Hormomasque.Лабораториите ,,GATINEАU” са винаги в крак с новостите на естетичната медицина. Иновативни high- tech технологии ( базирани на научни открития, модерни формули) без парабени и силикон в респект с природата. Патентовани молекули и комплекси.


,,GATINEАU” прави революция в anti-age грижата и предлага серия от премиум продукти.
Продуктите DEFI LIFT 3D, MELATOGENINE с мощни антиоксиданти и натурални пробиотици и AGE BENEFIT са истински архитект за лице,вдъхновени от естетичната медицина и липолифтинга.Възтановяват обема, моделират овала, стягат, уплътняват кожата, борят се с кафявите петна и бръчките. Марката предлага процедури в кабина за всички кожни проблеми и възрасти, както и широка гама от продукти за домашна употреба.