Чанти Манти ( Visit Website )

Чанти Манти

Производство на еко пазарски чанти от текстил с много интересни добавки към тях като джоб за кутийка 6 броя яйца, карабинка за ключове, джобове за бирички за господата и други...

Презентация

Чанти Манти

Производство на еко пазарски чанти от текстил с много интересни добавки към тях като джоб за кутийка 6 броя яйца, карабинка за ключове, джобове за бирички за господата и други. Малко история за нас: Здравейте приятели на Чанти-Манти.

 

В края на 2012 година се роди идеята да създаваме еко пазарски чанти от текстил, които да си носим с удоволствие когато ходим до магазина. Започнахме дейността си като хоби, но когато чухме, съвсем случайно, за конкурса.

 

Най-добър млад предприемач на град Пловдив, решихме да вземем участие в него.

 

С много креативност, ентусиазъм и късмет, успяхме да спечелим комисията, която избра нашите продукти на първо място.

 

Така от началото на 2013 година се занимаваме професионално с Чанти-Манти и вече имаме много почитатели из цялата страна. Това, което ни радва най-много е, че все повече хора се обръщат към забравените пазарски чанти за многократна употреба.

 

А тъй като нашите чанти са снабдени с много допълнителни аксесоари като джоб за шестица яйца, карабина за ключове, допълнителни джобове за бутилки и други, потребителите избират да притежават именно една Чанта-Манта за своите покупки. Ние създаваме чантите си с много любов и влагаме в тях настроение, което да оцвети деня ви!

 

С пожелание за един малко по-шарен ден!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Чанти Манти - Пловдив

Чанти Манти - Пловдив

0895 460 493 / 0887 604 250

Пловдив, бул.Христо Ботев 95

Чанти Манти