Масажно студио Chriss

 • Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss предлага класически масажи, антицелулитни масажи, спортни масажи, арома масажи.

 • Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss предлага класически масажи, антицелулитни масажи, спортни масажи, арома масажи.

 • Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss

  Масажно студио Chriss предлага класически масажи, антицелулитни масажи, спортни масажи, арома масажи.

Масажно студио Chriss

Масажно студио Chriss

Масажът е известен още в древността и има различно въздействие върху тялото и духа, като е широко използван при лечение и релаксация. В практиката са познати различни видове масажи, а това са някои от най-разпространените техники, които прилагаме в нашето професионално студио.

Специално за нашите клиенти, които биха желали да направят серия от посещения и масажи, ние предлагаме:

ЦЕНОРАЗПИС НА УСЛУГИТЕ

Класически масаж на цяло тяло             50 мин.      25 лв.

Класически масаж на гръб                      30 мин.      15 лв.

Масаж Chriss                                            40 мин.      20 лв.

 

Антицелулитен масаж                              50 мин.      30 лв.

Масаж на крака                                         30 мин.      15 лв.

Масаж на ходила                                       20 мин.      10 лв.

 

Ароматерапия цяло тяло                        50 мин.      30 лв.

Ароматерапия на гръб                             40 мин.      20 лв.

Релаксиращ масаж                                   40 мин.      20 лв.

Вендузен масаж                                       40 мин.      20 лв.

Спортен масаж                                         40 мин.      20 лв.

 

ПРЕДПЛАТЕНИ ПРОГРАМИ

5 бр. Класически масаж на цяло тяло    50 мин.      75 лв.

5 бр. Класически масаж на гръб             30 мин       50 лв.

5 бр. Масаж Chriss                                   40 мин.      60 лв.

5 бр. Ароматерапия цяло тяло               50 мин.      100 лв.

 

3 бр. Класически масаж на цяло тяло    50 мин.      60 лв.

3 бр. Класически масаж на гръб             30 мин.      35 лв.

3 бр. Масаж Chriss                                   40 мин.      45 лв.

3 бр. Ароматерапия цяло тяло               50 мин.      75 лв.

10 бр. Антицелулитен масаж                  50 мин.      170 лв.

Масажно студио Chriss

Услуги

Класически масаж

Той е отличен начин за релаксация на разума и тялото, като така човек се облекчава от всекидневния стрес и напрежение. Той помага и за възстановяване на чувството на спокойствие и баланс след някакъв шок или травма.

Класическият масаж е известен още като шведски масаж, той е един от най- популярните на Запад. При прилагането му се използват различни видове масла с цел отпускане на мускулното напрежение, тонизиране и релаксиране на тялото. Класическият масаж подобрява кръвообръщението, стимулира имунната система и премахва умората. Класическият масаж може да се прави на цялото тяло или частичен – гръб, врат и рамене.

Цялостен класически масаж не се препоръчва за хора с разширени вени и капиляри.

Класически масаж на гръб (30 минути) Цена: 15 лв.
Класически масаж на цяло тяло (50 минути) Цена: 25 лв.

Антицелулитен масаж

Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла.

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти. Те са или загряващи, или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание.

Времетраенето на процедурите зависи от възрастта и телесното тегло на жената. Ако тя е млада дама с добра обмяна на веществата и тежи около 50-60 kg, то тогава и 15 масажа биха били напълно достатъчни, за да се приведе тази фигура в добър вид и то за дълго време. Ако обаче имаме жена в зряла възраст, която има някакво увреждане, нарушаващо обмяната на веществата, било то хормонален проблем или стрес, и тя тежи над 65-70 kg, тогава 10-15 масажа няма да са достатъчни. При нея ще трябват минимум 20-25, за да има осезаемо намаляване на обиколката.

От голямо значение е и честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден.

Антицелулитен масаж не се препоръчва за хора с разширени вени и капиляри.

Антицелулитен масаж (30 минути) Цена: 15 лв.
Антицелулитен масаж (50 минути) Цена: 25 лв.
Пакетна цена 10 масажа (50 минути) Цена 150 лв.

Спортен масаж

Спортният масаж е с високо физиологично въздействие. Извършва се бавно, но с голям натиск, поради което въздейства на тъканите в дълбочина и по физиологичен ефект се доближава до разтриването. Предизвиква локално опразване на лимфните и венозните съдове. Последвано от бързото им напълване, води до преразпределение на кръвта и лимфата и премахване на застойните явления.

Изстискването подобрява храненето на тъканите, отвеждането на метаболитните продукти и има изразен успокояващ ефект. Прилага се многократно и се изпълнява праволинейно винаги по хода на лимфния и венозния кръвоток.
Изстискването е основен масажен начин във възстановителния масаж. Той се прилага и в тренировъчния, и в лечебния масаж след травми.

Спортен масаж (40 минути) Цена: 20 лв.

Ароматерапия

Ароматерапията представлява лечение чрез силни ароматни вещества. Сред многобройните начини на лечение, с които разполага съвременната медицина, ароматерапията е уникална с това, че тя може да комбинира успешно масаж с етерични масла, което я прави изключително специфична.

Всяко етерично масло има различни свойства и упражнява различно въздействие върху човешкия организъм. Етеричните масла имат и способността бързо да преминат през кожата, което ги прави ценни помощници в профилактиката и лечението на кожни заболявания, както и мускулни болки и др.

Също така, етеричните масла са подходящи за вдишване при лечение на инфекции на дихателните пътища.

Всъщност, втрити в кожата или вдишани: етеричните масла могат да достигнат до всеки орган и система на човешкия организъм, където да упражняват лечебното си въздействие.

Ароматерапия (40 минути) Цена: 20 лв.

Релаксиращ масаж

Този вид масаж е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна, настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие върху организма, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява възстановителния процес. Като трето - масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

При релаксиращия масаж, посредством обработка на част от телесната повърхност, се повлиява даден орган, свързан с нея  чрез нервната система.

Прилага се при заболявания на всички органи и системи. Има изразено спазмолитично, болкоуспокояващо и регулиращо действие. Подходящ при умора, физическо и психическо претоварване.

Препоръчително провеждане: 1 - 2 масажа месечно.

Резултати:Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.

Релаксиращ масаж (40 минути) Цена: 20 лв.

Масажно студио Chriss

Бургас ул.Гео Милев 10 на 20м.от хотел България посока жп гара студиото се намира в бившия ресторант Ромео и Жулиета в център за красота Афродита