Сити Колор НРН ООД

  • Сити Колор НРН ООД

    Сити Колор НРН ООД

    В началото на 2012г. дружеството на фирма Стор Техникс ООД, която успешно предлага ефективни технически решения в областта на складовите, архивни и магазинни стелажи, мецанин структури и автоматизирани системи за съхранение

 

Сити Колор НРН ООД

В началото на 2012г. дружеството на фирма Стор Техникс ООД, която успешно предлага ефективни технически решения в областта на складовите, архивни и магазинни стелажи, мецанин структури и автоматизирани системи за съхранение, основа производствена база за прахово боядисване и галванични покрития под търговското име - Сити Колор НРН ООД в град Перник.

Приоритет на фирма Сити Колор НРН ООД е да предлага услуги в областта на обработка и полагане на покрития върху метални и алуминиеви детайли, използвайки първокласни материали, с което е в състояние да докаже качество на високо ниво и създаде структура печалба - печалба като я гарантира чрез коректни конкурентни цени.

За целта фирма Сити Колор НРН ООД инвестира в модерно и висококачествено оборудване при изграждането на двата основни цеха:

  • Цех за прахово полимерно покритие;
  • Цех за галванични покрития.

Като допълнение фирмата предлага и обработка на детайли с пясъкоструене.

Бизнес идеята и основна цел на фирма Сити Колор НРН ООД е да вдъхнови своите клиенти чрез бърза и компетентна услуга, целенасочено и ясно общуване и коректни цени и затова мотото на фирмата е Искаме нашите услуги да имат стойност за вас.

 

Прахово боядисване Перник

  • ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ

В състава и обхвата на технологичната линия са включени модерно оборудване и техническа екипировка състоящи се от: 1. Камера за предварителна обработка на детайлите - фосфатиране, даваща възможност за прецизно почистване на сложни детайли. 2. Сушилня 3. Комплекс за електростатично нанасяне - Кабина за нанасяне на прахово покритие - Блок аспирационен с вграден вентилатор - Циклон със съд за събиране на прах - Блок филтърен - Електростатичен уред за ръчно нанасяне на покрития - GEMA Switzerland GmbH 4. Пещ за формиране на полимерно покритие с работни размери на отворите - дължина 6.0м., ширина 0.90м., височина 1.68м. Използват се прахови бои на световно известни марки - INTERPON/ AKZO NOBEL, NEOTEC/NEOKEM, PULVERIT, EURO POLVERI, JOTUN, което дава възможност за изпълнение на покрития със специални ефекти на шегрен, гланц, мат, ковани и много други.

  • ПЕСЪКОСТРУЕНЕ/ БЛАСТИРАНЕ- с метални дробинки JH80 или кварцов пясък.
  • ГАЛВАНИЗАЦИЯ