Radost Tsaneva Nails

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид.

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Доверете се на невероятно красивите и професионално изпълнени идеи за маникюр на Радостина Цанева - професионален маникюрист

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Предложения са наслада за сетивата, не само заради чудесно подбраните съчетания от цветове, форми и декорации, но и благодарение на изключителния професионализъм, който лъха от тях.

Radost Tsaneva Nails

Radost Tsaneva Nails

Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид. Някои дами предпочитат по-семпли и изчистени дизайни за своите нокти, други са любители на френския маникюр, а трети харесват екстравагантни и лъскави нокти.

Доверете се на невероятно красивите и професионално изпълнени идеи за маникюр на Радостина Цанева - професионален маникюрист в  Салон за красота Radost Tsaneva nails - гр. Пловдив. Предложения са наслада за сетивата, не само заради чудесно подбраните съчетания от цветове, форми и декорации, но и благодарение на изключителния професионализъм, който лъха от тях.

Ще имате възможност да се насладите на страхотни идеи за морски маникюр с красиви рисунки и декорации. Голямото разнообразие от форми и дължина на ноктите ще привлече повече дами, които искат да изберат най-подходящия дизайн за тях.

Няма как да подминете и артистичната декорация с камъчета, която ще подготви ноктите ви за официални или вечерни събития и не само ще краси ръцете ви, но и ще събира погледите. Цветовете от своя страна са подбрани изключително професионално и са не само модерни, но и създават прекрасно лятно настроение.

Професионализма и качественото изпълнение със сигурност ще ви впечатлят и ще пожелаете да имате поне една от идеите и върху вашите нокти.

Маникюр Пловдив

Карта