Radost Tsaneva Nails

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид.

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Доверете се на невероятно красивите и професионално изпълнени идеи за маникюр на Радостина Цанева - професионален маникюрист

 • Radost Tsaneva Nails

  Radost Tsaneva Nails

  Предложения са наслада за сетивата, не само заради чудесно подбраните съчетания от цветове, форми и декорации, но и благодарение на изключителния професионализъм, който лъха от тях.

 

Radost Tsaneva Nails

Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид. Някои дами предпочитат по-семпли и изчистени дизайни за своите нокти, други са любители на френския маникюр, а трети харесват екстравагантни и лъскави нокти.

Доверете се на невероятно красивите и професионално изпълнени идеи за маникюр на Радостина Цанева - професионален маникюрист в  Салон за красота Radost Tsaneva nails - гр. Пловдив. Предложения са наслада за сетивата, не само заради чудесно подбраните съчетания от цветове, форми и декорации, но и благодарение на изключителния професионализъм, който лъха от тях.

Ще имате възможност да се насладите на страхотни идеи за морски маникюр с красиви рисунки и декорации. Голямото разнообразие от форми и дължина на ноктите ще привлече повече дами, които искат да изберат най-подходящия дизайн за тях.

Няма как да подминете и артистичната декорация с камъчета, която ще подготви ноктите ви за официални или вечерни събития и не само ще краси ръцете ви, но и ще събира погледите. Цветовете от своя страна са подбрани изключително професионално и са не само модерни, но и създават прекрасно лятно настроение.

Професионализма и качественото изпълнение със сигурност ще ви впечатлят и ще пожелаете да имате поне една от идеите и върху вашите нокти.

 

Radost Tsaneva Nails

Пловдив, ул. Панагюрище 13

Radost Tsaneva Nails

Radost Tsaneva Nails I Маникюр Пловдив, Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид.

Салон за красота La Bella Vita

Пловдив кв. Кючук Париж ул."Гевгели"27 (Събота пазар)

Салон за красота La Bella Vita

Салон за красота La Bella Vita, Лазерна епилация Пловдив. Следвайки пулса на съвременните и динамични хора, мисията ни е да Ви помогнем не само да сте здрави и красиви, но и да се чувствате неповторими.

VOGUE VISION

Пловдив ,ул. Леонардо да Винчи 14

VOGUE VISION

VOGUE VISION предлага за своите клиенти :маникюр,педикюр,козметика,фризьорство и поставяне на мигли.Марката с която работим са La Biosthetique( френска бутикова козметика )

OMNIA BEAUTY HOUSE

Пловдив, бул. Марица 36

OMNIA BEAUTY HOUSE

Студио за красота Пловдив | е едно комфортно и модерно място, което пленява своите клиенти в една атмосфера на малък свят на удоволствие, релакс и красота. С абсолютната симбиоза между отлично изграденото партньорство и утвърден синхрон

Маникюр Пловдив

Карта