Класик 2000 ООД ( Visit Website )

Класик 2000 ООД

Класик 2000 ООД е българска компания, работеща в областта на международната и националната транспортна логистика. Фирмата е специализирана в превоз на дрехи на закачалки - пълни карго товари и групирани пратки...

Презентация

Класик 2000 ООД

Класик 2000 ООД е българска компания, работеща в областта на международната и националната транспортна логистика. Фирмата е  специализирана в превоз на дрехи на закачалки - пълни карго товари и групирани пратки.

 

Ние предоставяме на нашите партньори висококачествени услуги и експресни доставки. За тази цел, компанията разполага с разнообразен автопарк, състоящ се от 25 тежкотоварни превозни средства.

 

Редовната поддръжка на превозните средства в автопарка  е гаранция за качество, и по време доставките. Всички те имат застраховка съгласно Международната конвенция CMR (ЧМР) и отговарят на стандартите Euro 5 против вредни емисии. Всяко едно е оборудвано със система за сателитно проследяване, което осигурява пълен контрол и възможност за проследяване на товарите.

 

Класик 2000 ООД работи успешно с водещи компании в транспортната логистика. 

От основаването си компанията расте продължително, въпреки икономическата криза през последните години. Това доказва, че е приета правилна политика на развитие и гъвкав работен процес.

 

Класик 2000 ООД има за цел успешно да си сътрудничат и да се създаде дългосрочни партньорства с производители и търговци на едро стоки, които търсят нови възможности за развитие. Освен това, ние разчитаме на взаимния професионализъм и доверие.

 

Автопарк

Автопаркът се състои от 25 превозни средства, 18 от които са влекачи с полуремаркета до 20 тона, 6 солови товарни автомобили до 7,5 тона и един микробус 3,5 тона. За целта фирмата залага на марката  DAF за товарни автомобили за 20 тона и Mercedes-Benz за соловите такива.

 

Classic 2000 ООД поддържа превозното средство на собствен сервиз, които могат да предоставят своите услуги на други фирми, както добре.

 

Услуги

Видовете транспорт Classic 2000 ООД е специализирана в са:

  • Дрехи на закачалки
  • Продукти под температурен режим
  • Мебели
  • Цели карго товари
  • Групажни пратки

 

За да се извършват подобни товари автопаркът е оборудван по съответния начин. Всички автомобили са подходящи за дрехи на закачалки, два от които са хладилни.

 

Classic 2000 Ltd. прилага индивидуален подход към всяко желание на клиента, за да се осигури максимална гъвкавост по време на работния процес.

 

По отношение на редовното обновяване на автопарка си, Classic 2000 ООД предлага употребявани автомобили за продажба, които са редовно поддържани, в добро техническо състояние и готови за незабавна употреба. Всички те са регистрирани, с валидни технически прегледи и необходимите сертификати.

 

Галерия

     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Класик 2000 ООД - Видин

Класик 2000 ООД - Видин

0888 32 41 50 / 0889 69 77 00

Видин, ул. Рибарска 10, ет. 2

Класик 2000 ООД

 

Работно време :

  • Понеделник - Събота от 09:00 до 18:00 часа