Коктейл - бар Амадеус ( Visit Website )

Коктейл - бар Амадеус

се намира в центъра на Пловдив на бул. Мария Луйза 6. Коктейл-бара разполага с 100 места и прекрасна градина с 60 места. Дизайнът на коктейл-бара е уникален –дискретни и уютни балдахинови сепарета, лукс, комфорт, елегантна и топла атмосфера, дълбочина и собствен стил...

Презентация

Коктейл - бар Амадеус

Коктейл - бар Амадеус се намира в центъра на Пловдив на бул. Мария Луйза № 6.  Коктейл - бара разполага с 100 места и прекрасна градина с 60 места.
Дизайнът на коктейл-бара е уникален – дискретни и уютни балдахинови сепарета,  лукс, комфорт, елегантна и топла атмосфера,  дълбочина и собствен стил.
Уникалният дизайн на заведението, основно ремонтиран през 2012 г., привлича много млади изпълнители, които заснеха при нас и първите си видеоклипове. Заведението предлага своята сцена на млади и вече утвърдени музиканти- поп, джаз и рок са част от стиловете, изпълнявани на живо. Всяка седмица се правят тематични партита.


Нашите клиенти биват посрещнати и изпратени като приятели.
Барът ни е отлично зареден с маркови питиета, голямо разнообразие от коктейли. Държим кафето при нас да е приготвено винаги с много любов.
Ние – екипът на  коктейл - бар Амадеус , работим за  Вас с любов, с внимание и  индивидуален подход.
Тук ще прекарате приятни моменти с любимия човек, със своите приятели или колеги.


Заповядайте!

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Коктейл - бар Амадеус - гр.Пловдив

Коктейл - бар Амадеус - гр.Пловдив

0887 660 620

N/A
Барове

гр.Пловдив, бул. Мария Луиза 6

Коктейл - бар Амадеус