Хотел Елена   ( Visit Website )

хотел Елена

Добре дошли в най-новия хотел във Велико Търново, който е забележителен с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални Кафе-сладкарница, Ресторант и Пицария. Хотел „Елена” във Велико Търново е уникален сред луксозните хотели в старопрестолната столица...

Презентация

ЗА КОМПЛЕКСА

Добре дошли в най-новия хотел във Велико Търново, който е забележителен с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални Кафе-сладкарница, Ресторант и Пицария. Хотел „Елена” във Велико Търново е уникален сред луксозните хотели в старопрестолната столица.
С непосредствената си близост до центъра на града, хотел „Елена”, Велико Търново е напълно подходящ както за бизнес, така и за развлечение. Хотелът осигурява удобен транспорт за своите гости.

Всички стаи в хотела са климатизирани, с отделни баня и душкабина, мини бар,бюро, удобно за лаптоп и телевизор, с LCD плосък екран и сателитни канали.

Хотел „Елена”, Велико Търново разполага с богат избор от развлечения, сред които нашия ресторант, кафе-сладкарница и пицария.

 

Ценова листа

Актуални цени

Тип стая Брой хора в стая
За един За двама За трима
Двойна стая 50 лева 68 лева -
Студио 70 лева 80 лева 105 лева
 

Забележка: посочените цени включват закуска и нощувка. Дете до 12 г. се настанява безплатно. Напускане на стаите - до 12ч. Настаняване - след 14ч.

Банкова сметка:
IBAN: BG96UBBS80021063629720
BIC: UBBSBGSF
Банка ОББ-Велико Търново
ЕТ "Алворадо-А.Л." - Атанас Левски

 

 

Галерия

     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Елена - гр.Велико Търново
Хотел "Елена" - гр.Велико Търново
0889 136 000 / 0889 625 065 
Хотели
Велико Търново, бул. България 21 В