Център по медицинска козметика

 • Център по медицинска козметика

  Център по медицинска козметика

  Лекува розоцея, витилиго, псориазис, всякакъв вид алергии. Лечението е вътрешно и външно с природосъобразни продукти

 

Център по медицинска козметика - Фармацевт Катя Христова

Искате самочувствие? Елате...

Ако грижите за кожата не са съобразени с най-важните правила, може да се промени качеството й, като се разширят и променят порите, а могат и да се спукат капилари.

Ето какво съветва козметичката Катя Христова:

„Ако имате инфекция на лицето, пъпки с гнойни върхове или зачервяване, със силен обрив и сърбеж, не позволявайте да ги изстискат! Това може да ви създаде много повече проблеми. Прилагането на пилинг маски и други олющващи продукти също е опасно, може да изгорите или унищожите кожата си.”

Споделя Даниела Миронова, 34-годишна

„От 14 години се боря с така нареченото „късно акне” на лицето ми. Инфекцията извираше отвътре, без да може някой дза я спре. Пиех антибиотици, които съсипаха стомаха и бъбреците ми. Пилинг маските ми унищожиха кожата и отдолу лъснаха големи пори и пъпки. Болките и сърбежите бяха ужасни. Чувствах се депресирана и нещастна.
Когато посетих кабинета на г-жа Христова, мислех, че това вече е последната ми възможност. Тя също не пожела да даде гаранция, защото дълбокият пилинг си беше казал думата.
Започнахме с лифтинг и подходящите ампули. Назначи ми вътрешно лечение с природосъобразни продукти. И стана чудото! Нямам пъпки, нямам сърбежи и болки.”

В центъра по козметика се лекуват без изстискване розацея, псориазис, витилиго, циреи и пъпки. Бръчки се заклаждат с дни, лекуването на суха и себорейна кожа е нормално с необходимите фармацевтични продукти.
Прилаганата тук антицелулитна терапия е съчетана със специален хранителен режим без гладуване.
Холивудският уред Целутран върши чудеса, влагодарение на способността да изхвърля застоялите в организма води, да подобрява кръвообращението и да разбива цел
улита. Промоцията е две ползвания за 8 лева.

В центъра по козметика се извършват всякакъв вид масажи на тяло, масаж на Сайонджи. Източната терапия, която се извършва от специалист, е помогнала на много млади хора с гръбначни изкривявания.

Ева Манева, 16-годишна е записала в книгата за отзиви: „Имах всекидневни болки в гърба, чувствах се депресирана и нервна. С 10 процедури болките ми спряха, крайниците ми се изравниха, порастнах на височина.”

Центърът отстранява косопад, екземи, лишеи.

Коламаската е идивидуална, италианска.

При предплащане на 10 процедури – 10 % отстъпка или една безплатна процедура!

Преобразих се за една нощ

Дерматолозите казват, че през зимата свършват проблемите на лицето и тялото. За да се справите с тях,ще ви помогнат в медицинския център за козметика на козметичката Катя Христова и нейния екип.

„По настояване на майка ми и сестра ми, които бяха чели за лечението на г-жа Христова, отидох на преглед обезверена, отчаяна и агресивна” – споделя Стоянка Иванова, на 28 г. „От години лицето ми беше покрито с гнойни пъпки и беше противно зачервено. Бях пила антибиотици 24 месеца без прекъсване и от неправилното лечение кожата на лицето ми буквално се беше смъкнала. Чудото стана още след първата процедура. Госпожа Христова ми направи лифтинг и безпогрешно определи нужната ампула. На следващата сутрин бях преобразена! Ефектът беше потресаващ! Лечението, само с природни продукти, продължи вътрешно и външно. Сега съм с нова кожа, без белези и кошмарът, че ще ми се появи нова пъпка, вече е ликвидиран.”

В Центъра се лекува кожа с розоцея, витилиго, псориазис, циреи, алергии и обриви от всякакъв вид. Тук целта е чисто и гладко лице, и то за дълго.

„Сега е моментът да се обърне внимание на сухата и себорейна кожа”, предупреждава козметичката Катя Христова. „Ако на нормална кожа се даде малко колаген, ефектът също е много добър. Основното е пъпките да не се изстискват, лечението да е едновременно вътрешно и външно, за да бъде резултатът от него траен. Използваните материали се приготвят по фармацефтичен път и бързо могат да пресекат всяка инфекция.”

Но какво е хубавото лице над една безформена фигура? Затова в Центъра за медицинска козметика се разработват специални програми за отслабване без гладуване – с минерали, соли и билки.
Уредът целутрон затяга мускулатурата и разбива целулита. Вещите ръце на рехабилитаторката извайват ново тяло. Тук се извършват различни видове масаж.
В сезона, когато разголваме краката си, напомняме и за индивидуалната кола маска, подобрена според типа на косъма – висококачествена и с телесна температура. Минути след процедурата краката блесват от чистота и са по-привлекателни от всякога.
Тук работи един от най-добрите столични специалисти по косопад. Приемът е само с предварително записване.

Правят се маникюр и педикюр.
В центъра за медицинска козметика ще бъдете изненадани от ниските цени, от специалното отношение и от безплатните консултации по вашите проблеми.

Цени

Лице

 • Почистване без изстискване – 10 лв.
 • Почистване, масаж, допълнителна обработка – 15 лв.

Лифтинг

 • Почистване, лифтинг и допълнителна обработка с ампули – 35 лв.
 • Почистване, лифтинг на проблемна кожа с комплект ампули с хиалуронова киселина – 45 лв.

Масаж на тяло

 • Масаж на тяло – 35 лв.
 • Частичен масаж – 25 лв.
 • Целутрон – едно поле от 20 мин. – 10 лв.
 • Антицелулитен масаж – 32 лв.

Кола маска

 • Цели крака – 40 лв.
 • Половинка крака – 20 лв.
 • Мишници – 8 лв.
 • Триъгълник – 12 лв.
 • Мустаци – 5 лв.
 • Ръце – 15 лв.