Кристал Сървиз ЕООД

  • Кристал Сървиз ЕООД

    Кристал Сървиз ЕООД

    Почистване на луксозен интериор, домове, офиси, търговски комплекси, промишлени сгради.

Кристал Сървиз ЕООД

Кристал Сървиз ЕООД

"Кристал Сървиз" е фирма, задоволяваща най-високите изисквания по отношение на чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех, обществена или административна сграда.Фирмата работи с техника на лидера в областта на професионалното почистване, германската фирма "НАКО".

"Кристал Сървиз" разполага с екип от професионалисти, обучени в спецификата за извършване на едно перфектно почистване!

Работейки с ясната идея за максимален комфорт и минимален риск за здравето на клиента по време на почистване, фирмата се е спряла на италианските препарати на фирма "KITER".

Това са препарати, отговарящи на най-високите Европейски изисквания за безвредност на отделяните миризми в атмосферата, както и напълно безопасни – както за възрастни, така и за малки деца, и домашни любимци.

Препаратите са сертифицирани по ISO 9001, както и по Н.А.С.С.Р.

В "Кристал Сървиз" сме готови да откликнем на всяко ваше желание.Нашата цел е комфорта и грижата за нашите клиенти.

"Кристал сървиз" поема пълна материална отговорност на почистваните от нас обекти, и пълна конфеденциалност за нашите клиенти.

Кристал Сървиз ЕООД

Услуги и цени

1. Пакети основно почистване

1.1. Пакет основно почистване на предоставеният обект след основен ремонт или новопостроена сграда /включва отстраняване на засъхнали мазилки, гипс, цимент, боя, латекс и събиране на отпадъците в чували/. Детайлно и внимателно почистване на под, стени, баня, тоалетна, тераси, мебели, осветителни тела. Двустранно почистване и измиване на дограмата и прозорците. Обектът се привежда във вид готов за обитаване - 4 лв. на кв/м

1.2. Пакет основно почистане след освежаващ ремонт - /включва почистване на засъхнали бои и мазилки от подовете и дограмата, полиране на подовите настилки, терекот в баня и тоалетни, измиване на стъкла и дограма, почистване на осветителните тела, привеждане на обекта във вид готов за обитаване/. Не включва събиране и отстраняване на засъхнал бетон, минерални и варовикови мазилки - 3 лв. на кв/м

1.3. Пакет основно почистване на силно замърсени и непотдържани обекти, както и обекти в които не е извьршвано основно почистване от дълго време /включва двустранно измиване на прозорци и дограма пране и ароматизиране на меките настилки и меката мебел, почистване и полиране на твърдите настилки, почистване от вьн и вътре на кухненските шкафове, почистване на баня и тоалетни, избърсване на прах и полиране на твърда мебел /. - 2.50 лв. на кв/м

1.4. Пакет абонамент - ежеседмично почистване - 0.30 лв. на кв/м - /включва освежаващо почистване на обекта и придаване чист и свеж вид. Не включва измиване на прозорци и дограма.

1.5. Пакет абонамент - ежемесечно почистване - извършва се оглед на обекта, уточняват се изискванията за почистване и интензитета на извършване на дейността по почистване и се съставя преференциялна цена за конкректният клиент(обект). При подписване на едногодишен договор за потдръжка на обекта напълно безплатно се извършва основно почистване на обекта до вид перфектен за обитаване, включва и двустранно измиване на прозорците и дограмата, щори, пране на меки подови настилки и мека мебел.

ЗАБЕЛЕЖКА: За да може да се ползва пакет 1.4 или 1.5 трябва преди това да е ползван пакет 1.2 или 1.3

 

2. Индивидуално почистване

2.1. Едностранно измиване на прозорци и дограми - 0.90 лв. на кв/м

2.2. Почисване и полиране на твърди настилки - 1.00 лв. на кв/м

2.3. Пране на меки настилки - 1.00 лв. на кв/м

2.4. Избърсване на прах и полиране на твърда мебел - 5 лв. на час на работник

2.5. Освежаващо почистване на фасади от мрамор, врачански камък, гранитогрес и варовик - 1.50 лв. на кв/м

2.6. Почисване на силно замърсени фасади от мрамор, врачански камък, гранитогрес и варовик - 2.00 лв. до 5.00 лв. на кв/м в зависимост от степента на замърсеност /графити, боя, мазнини/

2.7.Почисване на екстериора около офиси, къщи, паркинги, дворове /без райграс/ - от 0.20 лв. до 1.00 лв. на кв/м

2.8.Пране на мека мебел - 5.00 лв. на седящо място.

 

МИНИМАЛНА ЦЕНА ЗА ИНДИВИДУАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ - 50 лв.

 

ЗА ОБЕКТИ С ПЛОЩ НАД 120 кв.м., ЦЕНИТЕ СЕ ДОГОВАРЯТ ИНДИВИДУАЛНО.

При сключване на договор за абонамент за ежеседмично или ежемесечно почисване на обекти с много голяма площ цените се договарят индивидуално.
Фирмата гарантира пълна дискретност и конфиденциалност на всички свои клиенти.
Фирмата работи с екологично чисти и сертифицирани препарати, безвредни за човешкото здраве.

НЕ СЕ ТАКСУВАТ като утежняващи цената обстоятелства:

  • Отдалеченост на обекта до 20 км. от гр. София.
  • Липса на асансьор.
  • Преместване на мебели в обекта.
  • Ръчен труд.