Дилян Братанов

  • Дилян Братанов

    Дилян Братанов

    Занимаваме се с производство и изработка на метални огради, парапети от ковано желязо, алуминиеви парапети и парапети от кух квадратен профил, врати от ковано желязо, изделия от неръждавейка.

Дилян Братанов

За нас

Занимаваме се с производство и изработка на метални огради, парапети от ковано желязо, алуминиеви парапети и парапети от кух квадратен профил, врати от ковано желязо, изделия от неръждавейка. Строителни услуги от вътрешен и външен характер.

Изработка на метални конструкции от ковано желязо и профилни материали - дворни, входни, гаражни и други видове врати; стълбищни и балконни парапети; оградни прегради-парапети; прозоречни решетки; беседки, саксийни поставки, градински украшения; стопански халета.

От дългогодишният ни опит предлагаме индивидуален дизайн на изработка на изделията ни.  

Дейността ни е свързана с много видове строителни дейности: груб строеж - индивидуален дизайн на помещенията; вътрешни ремонти, шпакловка, мазилка, топлоизолация, ремонт на покриви и хидроизолация. Изграждане на дървени конструкции.

От 15 години сме на пазара като първоначално фирмата ни започна със строителство. В последствие преди 10 години започнахме и работа и с ковано желязо и метални конструкции. Изготвяме всякакъв вид продукти от ковано желязо.

Дилян Братанов

Цени

Цените ни не са строго фиксирани. Уговаряме посещение на адрес след запитване и оглед. Моля свържете се с нас на съответния номер, посочен в страницата ни!

 

Метални огради Велико Търново