Rofwear - онлайн магазин

  • Rofwear - онлайн магазин

    Rofwear

    е онлайн и физически магазин за мъжко и дамско облекло, създаден да задоволи желанията и нуждите на всеки наш клиент и да го накара да се почувства специален.

Rofwear - онлайн магазин

Rofwear

Rofwear е онлайн и физически магазин за мъжко и дамско облекло, създаден да задоволи желанията и нуждите на всеки наш клиент и да го накара да се почувства специален. Екипът, който всъщност е основата на сайта, е кръг от истински и сплотени приятели, решили да направят нещо уникално заедно.

Да, уникални сме, защото знаем за всички проблеми и бариери, с които се сблъсква всеки онлайн-шопинг потребител. Именно така се роди идеята да създадем Rofwear – мястото, на което ще се чувствате свободни, ценени и истински.

Това е магазин за истинските хора и истинския им живот, което е и основната причина да разчитаме само на себе си като част от тази група. Не, ние нямаме професионални модели, нито професионален фотограф. Но това, което имаме е много повече – лоялността към Вас и желанието да бъдем различни. Ние вярваме, че клиентът е най-важен, именно затова сме тук. А Вие?

Галерия

КартаТази фирма е регистрирана на следните места: