Дани и Симо ЕООД

  • Дани и Симо ЕООД

    Дани и Симо ЕООД

    Произведените от нас изделия влизат в състава на други производства – кооперирани изделия. Отличното съотношение на цена/качество

 

Пластмасови конуси

Фирма Дани & Симо ЕООД е с предмет на дейност производство  на изделия от пластмаса и каучук, детайли и резервни части за текстилната индустрия.

Произведените от нас изделия влизат в състава на други производства – кооперирани изделия. Отличното съотношение на цена/качество, бързата доставка и перфектното обслужване са ключа към успеха  за фирма Дани & Симо ЕООД.

Фирма Дани & Симо ЕООД  разполага със  производствени мощности  шприц машини за изработка на изделия и детайли от термопластични и термореактивни пластмаси от  25 до 500 грама, като  изделията могат да бъдат изработвани и с матрицa/инструмент/ предоставени от клиента.

Технологията за преработка на пластмаса с която работи фирма   Дани & Симо ЕООД е шприцоване – леене под налягане.

Като основни преимущества на тази технология могат да бъдат посочени:  висока производителност и  точност на изработка – повтаряемост на размерите, високо качество на повърхнините и здравина на материала, минимално количество брак, голямо многообразие от пластмасови детайли със сложна форма, конфигурация и размери както и разнообразието на използваните материали и прилагани технологии.

Детайлите произведени с тази технология намират  широко приложение в машиностроенето, леката промишленост, електрониката, опаковъчната индустрия, както и изделия за ежедневието ни.

Фирмата се е специализирала в преработката на  следните видове полимери:
Полиетилен PE, Полипропилен PP, Полистирол PS, ABS, Полиамид РА, Поликарбонат PC, ТРЕ, Термореактивни пластмаси, Стъклонапълнен полиамид до 40 %, каучук.

Какъв е принципа на производство на пластмасови изделия?

За да бъде възможно производството на пластмасови детайли и изделия е необходимо да се изработи инструментална екипировка – шприцформа (матрица).

За да бъде изготвена оферта ни е необходима информация за детайла като:
Основните неща, които са ни необходими са:
- мостра и чертеж или самия детайл
- вид на материала
- допълнителни изисквания на клиента, ако има такива.

Фирмата предоставя възможност за производството на пластмасови изделия с шприцформа на клиента. Този начина на робота е за предпочитане, като най-бързия за започване на производството. В този случай цената на изделието е най-ниска като себестойност.


В останалите случаи на производство от наша страна, цената на инструментална екипировка – шприцформа (матрица) се заплаща еднократно от клиента или стойността й се разпределя в цената на пластмасовите изделия които ще произведем за вас.

Продукти

Нашите продукти се произвеждат с най-високо качество от конструктивни материали следвайки  последните новости на пазаря.

Предмет на дейността ни е производство на пластмасови конуси, бобини и цилиндри за текстилната индустрия, пластмасови детайли и резервни части както и преработка на полимери и производство на изделия от тях.

Ние осигуряваме пълен цикъл на производство на пластмасови детайли и каучукови изделия от конструиране на инструментална екипировка/ шприцформа/ до щприцванетона пластмасовите изделия, като това може да стане както с матрица и материали на клиента, така и с осигурен от нас ресурс и материал.

  • шприцване на пластмасови изделия с матрици на клиента
  • шприцване с материали на клиента ( пластмаси )
  • съвместно организираме конструирането, разработката и производството на инструментална екипировка , матрици и шприц форми по заявка на клиента.
  • шприцване на пластмасови детайли с осигурен от нас материал – ABS, PA, PP, PS и др.