Wellness blub Body Balance ( Visit Website )

Wellness blub Body Balance

Wellness blub Body Balance провежда курсове за правилно хранене и контрол на теглото. Изготвя индивидуални хранителни планове за намаляване на теглото, редуциране на телесни мазнини и изграждане на мускулна маса...

Wellness blub Body Balance

Wellness Cub NRG ще Ви помогне да кажете сбогом на излишните килограми и мазнини, и да изглеждате и да се чувствате така както искате...

Wellness blub Body Balance

Wellness blub Body Balance е мястото, което ще промени живота Ви!

Презентация

Wellness blub Body Balance

Отслабването вече не е Мисията невъзможна! Може би и Вие сте се сблъсквали с проблема на излишните килограми и омагьосания кръг на диетите. Пробвали сте какво ли не – диета след диета и резултата е или никакъв или е за кратко. А после – после килограмите се връщат (даже двойно). Кажете СТОП и започнете нов живот чрез програмата ни за правилно хранене и отслабване Weight loss challenge.

 

Програмата Weight loss challenge, в буквален превод Предизвикателството да отслабнеш е 13 седмичен курс, в който ще усвоите знания за правилно и здравословно хранене, благодарение на които ще помогнете на организма Ви да се пребори с излишните килограми и да се чувствате добре в кожата си.

 

Програмата:

Чрез 13 седмичната ни програма ще се научите да се храните здравословно и ще се преборите с излишните килограми, които Ви измъчват (без изтощителни диети и глад). Като здравословно не означава единствено отслабване, а промяна в начина на живот, чрез натрупване на знания как да се храним, така че да даваме на организма ни всички необходими хранителни вещества без да трупаме излишни килограми.


Какво включва програмата:

  • 13 лекционни занятия веднъж седмично по един час
  • Индивидуален консултант (треньор)
  • Изготвяне на персонален хранителен режим
  • Анализ на тялото по 9 показателя в началото и по време на курса
  • Ежеседмични консултации
  • Награди за на-добрите резултати

 

Повече за програмата може да научите на www.daotslabnem.com/programata

 

Спорт

Движението е неотменна част от здравословния начин на живот, но в повечето случаи го пренебрегваме, защото го правим по задължение и не ни носи удоволствие. Затова ние от Wellness club Body Balance решихме да направим движението по-забавно и приятно. Предлагаме Ви да се раздвижим под ритмите на латино музиката с помощта  на Атанас Месечков (най-добрият латино танцьор в България). 

 

Занятията се провеждат всяка Събота от 19:00 часа в танцово студио Танцувай. Цената на карта за 4 посещения(валидна в рамките на 5 седмици) е 39 лв. Цената включва 4 посещения и 4 шейка.


Ако желаете да се присъедините към нас ни пишете тук

 

Резултати

Най-хубавото нещо са резултатите. Нищо не ни радва така, както щастливите лица на участниците след като видят снимките си.

 

     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Wellness blub Body Balance - София

Wellness blub Body Balance - София

0887 219 044

Отслабване

София,бул.Васил Левски 8, ет.4, ап. 8

Wellness blub Body Balance