Wellness club Body Balance

 • Wellness club Body Balance

  Wellness club Body Balance

  Пробвали сте какво ли не – диета след диета и резултата е или никакъв или е за кратко.

 

Wellness blub Body Balance

Отслабването вече не е Мисията невъзможна! Може би и Вие сте се сблъсквали с проблема на излишните килограми и омагьосания кръг на диетите. Пробвали сте какво ли не – диета след диета и резултата е или никакъв или е за кратко. А после – после килограмите се връщат (даже двойно). Кажете СТОП и започнете нов живот чрез програмата ни за правилно хранене и отслабване Weight loss challenge.

Програмата Weight loss challenge, в буквален превод Предизвикателството да отслабнеш е 13 седмичен курс, в който ще усвоите знания за правилно и здравословно хранене, благодарение на които ще помогнете на организма Ви да се пребори с излишните килограми и да се чувствате добре в кожата си.

Програмата:

Чрез 13 седмичната ни програма ще се научите да се храните здравословно и ще се преборите с излишните килограми, които Ви измъчват (без изтощителни диети и глад). Като здравословно не означава единствено отслабване, а промяна в начина на живот, чрез натрупване на знания как да се храним, така че да даваме на организма ни всички необходими хранителни вещества без да трупаме излишни килограми.


Какво включва програмата:

 • 13 лекционни занятия веднъж седмично по един час
 • Индивидуален консултант (треньор)
 • Изготвяне на персонален хранителен режим
 • Анализ на тялото по 9 показателя в началото и по време на курса
 • Ежеседмични консултации
 • Награди за на-добрите резултати

Спорт

Движението е неотменна част от здравословния начин на живот, но в повечето случаи го пренебрегваме, защото го правим по задължение и не ни носи удоволствие. Затова ние от Wellness club Body Balance решихме да направим движението по-забавно и приятно. Предлагаме Ви да се раздвижим под ритмите на латино музиката с помощта  на Атанас Месечков (най-добрият латино танцьор в България).

Занятията се провеждат всяка Събота от 19:00 часа в танцово студио Танцувай. Цената на карта за 4 посещения(валидна в рамките на 5 седмици) е 39 лв. Цената включва 4 посещения и 4 шейка.Тази фирма е регистрирана на следните места: