Дървен материал София

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличава популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък на фирмите

ВАГО ВУУД Комерс ЕООД

 

Ракитово, ул.Георги Раковски 19

0885 434 285 / 0894 791 199


Фирмата е създадена през 2001 година  с  основна дейност  разбичване и преработване на иглолистен дървен материал. Производствената база се намира в гр. Ракитово — промишлена зона.

още инфо

Тидекс ЕООД

 

София ,жк.Света Троица,бл.374, 02 931 07 75; 0899 154 112

Фирма "Тидекс" ЕООД е създадена през 1994 г. с основна дейност добив, преработка и търговия с дърва за огрев. Годишно преработваме между 5 000 и 6 000 куб. м. широколистна дървесина главно от видовете бук, дъб и габър.Фирмата разполага с производствена база от 10 000 кв.м и закрити складови помещения с обща застроена площ от 960 кв.м.

 

още инфо

Буллес Холдинг ЕООД

 

гр. София 0897/ 888 797; 0897/ 888 799

От месец март 2011г. заработи и вторият ни цех в с. Брестовица на 10км. от Пловдив.

Основно звено в работата на фирмата е разбичване, сушене и търговия на иглолистна дървесина (бял бор, черен бор и смърч). Преработваме и предлагаме всичко от иглолистен материал за строителството, мебелната промишленост, за производството на дограма и врати.

 

още инфо

Вас - 98 ООД

 

 

 • Фирмата е създадена през 1998 год. като основна дейност е добиване, транспортиране, разбичване и преработване на иглолистен дървен материал. Производственната база се намира в гр. Ракитово промишлена зона. Произвеждаме и нестандартни продукти с размери и качество по заявка на клиента. Предлагания материал е с високо качество съгласно БДС. Фирма "ВАС 98" ООД се е наложила на пазара със своята коректност и безкомпромисно качество.


ЕТ Атанас Кузмов

 

 

ЕТ "Атанас Кузмов е с предмет на дейност - дърводобив, преработка и търговия на дървен материал. Фирмата е основана през 2000г.Дървесината е не само една от най-старите и най-лесно обработвани суровини, но и по стойността си е една от най-важните за човечеството. Понастоящем използваната дървесина в света надхвърля по стойност производството на въглища с около 60%, а на стоманата и земн масло със 100%.

 

Още инфо

Певи ЕООД

 

 

ПЕВИ ЕООД е основана през 1994 г. от инж. Петър Петров, дългогодишен генерален директор на Дървообработващ комбинат “Дебриплат”. В базата си в с. Пещерна, фирмата произвежда свежи и изсушени фасонирани материали от широколистна и иглолистна дървесина.През 2004 г. инж. Петров закупува производствена база разположена с. Горно Павликени и основава Мебел 04 ЕООД, с предмет на дейност производство на фасонирани материали и изделия от дърво.


ГЕМА ООД

 

 • Адрес: гр. Ракитово
 • Телефон: 0886382437; 0894403806
 • gema3@abv.bg

 

Фирма ГЕМА ООД започва преработване и търговия на дървен материал през 2004 година. Дървото е естествен строителен материал за екологично строителство и ремонтни работи. За тези цели фирмата предлага фасониран и обработен дървен материал на най-ниски цени като дъски, греди, талпи, летви, ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, лайсни, кучешки колибки и всичко по желание на клиента. Фирмата разполага с машини и техника за дърводобив


Мими Транс ООД - Струмяни

 

 • Адрес: с.Струмяни, ул.Международно шосе 9
 • Телефон: 0878/ 77 77 44

 

Мими Транс ООД разполага със собствен склад, разположен на площ от 5 дка, който се намира на удобно и комуникативно място (с.Струмяни, ул.Международно шосе 9). Ние сме специализирани в производство и търговия с иглолистен дървен материал. Предлагаме висококачествен дървен материал за строителство от основи до покрив. Разполагаме с дървообработващи машини за всякакъв вид обработка (рендосване, разбичване).


ИВВЕ ЕООД

 

 

Фирмата е създадена през 2002 година като в основата на своята дейност е производство и продажба на различни видове дървен материал.Фирмата предлага като услуга транспорт, сушене на дървен материал, рендосване и други дърводелски услуги.


Иво Мадарски ЕООД

 

 • Адрес: София 1151, с. Горни Лозен,ул. Хризантема №5
 • Телефон: 02/992 65 83; 0898 297 255; 0898707396; 0897801790
 • www.pokriviotdarvo.com

 

Билд Инвест ООД е създадена през 2004г., като правоприемник на фамилната строителна фирма "Амалтея - ко"ЕООД, която е стартирала своята работа през 1990г..
Сега ние имаме солиден опит от 15 години в строителният бранш. Билд Инвест ООД работи само със своя високо квалифициран екип от професионалисти - архитекти, дизайнери, конструктори и строители.


Лагос България ЕООД

 

 • Адрес: гр. Ракитово, ул. Александър Стамболийски 43
 • Телефон: 0899/ 826 808

 

Дейността на фирмата е дърводобив, дървопреработка, търгивия с дървен материал и мебелно производство. С доброто си качество на произведството, фирмата се е наложила и на нашия и на външния пазар.Фирмата разполага със собствени машини и бригада за извършване на дърводобив на територията на страната ни.Фирмата произвежда ламперия, дюшеме, палети, детайли, мебели в 2 цеха с хоризонтални банцизи, складова база и производствен терен 4 дка. Разполага и със собствен транспорт.


ЕТ Любомир Петков НАЙС Ракитово

 

 • Адрес: гр.Ракитово
 • Телефон: 0887/63 25 44

 

ЕТ Любомир Петков НАЙС гр. Ракитово се занимава с дърводобив и дъвообработване. Произвежда палети, ламперия, сглобяеми къщи за градини.


Връзки

Категории

Азбест

Азбест - фирми специализирани с работа с азбест

Базалт

Базалт - Фирми специализирани в работата с Базалт и други вулканични скали

Брикети

Екобрикети, производство на брикети, брикети цени, топливо

Въглища

Фирми и борси за продажба на въглища цени.

Гипс и цимент

Гипс и цимент, машини за цимент, гипс цена, цимент цена

Гранит

Гранит - Фирми специализирани в работата с Гранит

Дървени въглища

Дървени въглища, дървени палети, цени въглища, цена

Дървен материал

Дървен материал цени, osb плоскости, пдч, дървен материал орех,

Дърводобив

Дърводобив, Дървесина, Шперплат, Дърва за огрев цена

Изолационни материали

Изолационни материали, Изолационни панели цени, изолационни плоскости, топлоизолационни материали

Инертни материали

Инертни материали, кариери за инертни материали, добив и цени на инертни материали

Картон

Картон, Влепапе, Кашони, Картонени кутии, чаши, хартиени торбички

Минерални суровини

Минерални суровини, Минерални соли, Химични вещества

Огнеупорни материали

Огнеупорни материали, Огнеупорно стъкло, огнеупорни глини, каси

Семена и посадъчен материал

Семена и посадъчен материал, семена Арония, Лавандула, ечемик, зърно, семена цена,

Смазочни масла

Смазочни масла, авто масла, отработени масла, двигателни масла

Стъклен амбалаж

Стъклен амбалаж, изкопуване на стъклен амбалаж, бутилки амбалаж

Твърди горива

Твърди горива, Биодизел, Видове горива, внос на горива

Цимент

Циментов завод, продажба цимент, цоментови плочи

Връзки