ДАС Инженеринг ООД

 • ДАС Инженеринг ООД

  ДАС Инженеринг ООД

 

Изграждане на отоплителна инсталация

Компанията осъществява консултиране, изграждане, пуск и настройка, гаранционно и извън гаранционно обслужване на всички типове:

Отоплителни инсталации, абонатни станции, отопление с геотермални води, инсталации на природен газ;

 1. Вентилационни инсталации;
 2. Слънчеви колектори;
 3. Системи за топене на лед и сняг;
 4. Ел инсталации
 5. Климатизация – системи за директно изпарение, системи на вода, VRV, VRF;
 6. Хладилна техника – изграждане на всички видове хладилни инсталации ( складове за хранително- вкусовата промишленост и търговски обекти).

Фирмената политика на „ДАС Инженеринг” ООД е насочена към въвеждането на иновационните технологии в областта на ОВК инсталациите, използването на съвременни системи и механизация, специализация на служителите и безопасността на работния процес.

Ние следваме следните принципи:

 1. Стандарти за високо качество при изграждането, контрола при изпитание и регулярната поддръжка; планиране на ресурсите; инвестиране в професионалното развитие на служителите и в новите технологии.
 2. Доверие и лоялност към партньорите ни като гарантираме високо качество на влаганите материали и респективно на крайния продукт, резултат от нашия опит и професионализъм.
 3. Социална отговорност  - „ДАС Инженеринг” ООД създава комфорт и удобство на работното място за всеки един от служителите си, осигурява безопасна работна среда. Отношенията в екипа се базират на доверие, откритост и подкрепа. Компанията е съпричастна към обществените каузи, културата и опазването на околната среда.