Контакти:

Давипеп ЕООД

Email:nikolai_pn@abv.bg

Телефони::

0898 642 181

0878 275 650

За покрива :

Покривът на сградата определя нейния външен вид, защитеност, дълготрайност, енергоемкост и комфорт. Съвременният покрив вече не е просто средство за предпазване от дъжд и сняг. Към него се поставят все по-високи изисквания за качество, топло и хидро изолация, здравина, естетичност, практичност.

   Това ни кара да не правим компромис с качеството на материалите, защото добре направеният покрив превръща къщата в комфортно място за живот.

Ремонт на покриви и дървени конструкции

Давипеп ЕООД се занимава в областта на покривните и хидроизолационни работи. До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. Работим с висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на извършените услуги.

Основни насоки: Проектиране и изпълнение на система покривни и хидроизолационни работи. Индивидуални решения за всеки клиент, съобразно конкретните му нужди и проблеми, свързани с покрива. Експертни консултации

За изминалите години Давипеп ЕООД установи стабилни позиции в условия на силна конкуренция. Това се дължи най-вече на прилагането на нови технологии и продукти, стриктно следене за тяхното качествено изпълнение и влагане, използуване на модерна специализирана техника, добра организация и синхрон между отделните изпълнителски звена, спазване на строителните нормативи и срокове. Не на последно място, за имиджа на фирмата допринася правилният подбор на персонала – търговски, инженерингов, проектантски и изпълнителски състав.

 

Ремонт на стари и нови покриви

 

Ремонт на стари и нови покриви

 

Дървени и метални конструкции

 

Дървени и метални конструкции

 

Битомни и метални керемиди

 

Битомни и метални керемиди

 

Защо покрив от дърво?

Дървото е материал, който предлага най-добрите технически гаранции и разрешения за реализиране на една покривна конструкция. Дърворо е идеален материал за конструиране имайки отлично взаимодействие мржду техническите норми и лекотата на материала, невероятна леснота за обтаботване и семпли начини за свръзката между различните елементи на една структура, ЛЕКОТА И ПРЕСТИЖ. В повечето случаи за реализиране на покривни конструкциисе използват бял бор, кестен, дъб.

 

sportsnews.be
sportsnews.be